מציע לך לבדוק מערכת מלאה של או
מציע לך לבדוק מערכת מלאה של אולדמן OLD MAN EMU. תוצרת אוסטרליה. כוללת 4 בולמים ו 2 קפיצים אחוריים. בשל המבנה הייחודי של האוטו שלך לא ניתן להגביה אותו יותר מ אינץ''. מחיר: 595.9 X 6 (4 בולמי זעזועים מדגם NITROCHARGER ו שני קפיצים אחוריים מדגם 911OME ועוד מע''''מ. לא כולל הרכבה. 10\\% הנחה על רכישת כל המערכת. 054444970 אחריות מלאה לשנה. בדוק בעמוד הבית של אתר זה את התרשמותו של צביקה בר ואת התרשמותו של דרור כהנוביץ ממערכות של אולדמן.
מינסיוני וניסיונם של בעליי פג
מינסיוני וניסיונם של בעליי פגרויים הקיט המוצלח ביותר הוא של טי גי הם. בשילוב בולמים של רנצו או פרוקומפ. תישאל את עודד מגתוס הוא נוסע עם קיט כזה.
לא שאני יכול להתווכח עם ניסיון
לא שאני יכול להתווכח עם ניסיון של אחרים אבל איך אפשר לשדך טי גי אם עם ראנצו או פרוקומפ זה סט מומלץ של יצרן?? זה סט שהומצא לפי עמלות ורווח?? ראנצו 5000 או אולי 9000 ואז איך הפרוקומפ מתישבים מול זה?? ושאל בעל רכב -- לא בעל עיניין!!! עודד מגתוס לא מוכר אולדמן אז איך הוא יכול להמליץ לך עליהם?? כנל רוני שיכול להמליץ רק על תוצרתו תפוס בעל פגרו-- שאל אותו וגם אז אל תשכח שהוא לפעמים מגן על החלטה שגוייה- ככה אנחנו בנויים- מה לעשות!!!!! אישית???? סע עם מישהו שיש לו סט כזה ותחליט השאר זה בלה בלה בלה
טל שלום אחרי שתיתיעץ ותחליט א
טל שלום אחרי שתיתיעץ ותחליט איזה מערכת מתלים/בולמים אתה מעונין לרכוש אשמח אם תפנה אלי לקבל הצעת מחיר לנ''ל אוכל להבטיח הרכבה מקצועית ואחריות כוללת חלקים/עבודה ומחיר הוגן כמובן בכבוד רב נתן פליישר הנדסת חלומות 050-269872
טל אהלן תיכנס לאופרוד www.
טל אהלן תיכנס לאופרוד www.off-road.co.il בהצלחה רן
טל שלום. עיין בכתבה הבאה שכתב
טל שלום. עיין בכתבה הבאה שכתב דרור כספי על שיפורים בפאג''רו שלו. וחבר''ה, תפסיקו כבר לריב.
אחותי! לא רבים. כל אחד מציע א
אחותי! לא רבים. כל אחד מציע את מרכולתו. הנה למשל אני חושב שכספי טעה. למרות שהוא ערך מחקר די מעמיק להבנתי. וזה בסדר גמור. יש מקום לכולם, כל עוד לא מוכרים ללקוחות בולשיט בסגנון עירוב מין שבאינו מינו כמו פרוקומפ TJM ורנצ''ו. כל אחד מהם מוצר טוב בסט אפ מסויים אבל בוודאי לא בקומבינציה על פג''רו. אני למשל לא הייתי מעז להציע לאף אחד קפיצים של TJM עם אולדמן. או בולמי וקפיצים של אייבך, או בולמי אולדמן עם קפיצים של TJM ובוודאי לא עם בולמים של פרוקומפ. אני מקווה שברור מזה שאין לי בעיה עם אך אחד מן המתחרים - ולא עם כלום - יש לי כן הערות על חוסר איזון בהתאמה. כך למשל, דרור כספי, גם אם לא רכש מערכת ממני - שזה ממש בהחלט בסדר גמור, הוא התאים מערכת בצורה מאד מאוזנת ובידיעה ברורה מה האפשרויות ומה הצרכים. אגב, רק לסבר את האוזן - אולדמן אינם מוכנים להעניק אחריות לא לבולמים ולא לקפיצים שאינם תואמים או מערכת אולדמן מלאה או מערכת מקורית. כלומר מי שהתקין קפיצי אייבך עם TJM או אחרים עם בולמי אולדמן - אין אחריות למוצרי אולדמן. לא מסיבות של תחרות אלא מסיבות של התאמה אמיתית. אי אפשר לשלוט בנתונים של יצרן אחר (פרט למקורי אותו מכירים בלי בעיות). ברור? ואם מישהו יגיד כאן שאני מדבר מתוך הפיזיציה - אז יכול להיות, אבל אני לא חושב שיש משהו לא מקצועי או לא אתי במה שאמרתי עכשיו. אגב, יש להסכים לחלוטין עם צביקה. מי שלא רוכש מוצרים מיצרן מסויים על בסיס של מחלוקת עסקית ולא על בסיס מקצועי - לא יכול להיות סמכות מקצועית ולהמליץ ''''כזאת ראה וקדש'''' על מוצרים אחרים כ''''טובים יותר'''' אם כי אני מבין את העובדה שגם הוא זקוק לפרנסה..... ומי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול לקפוץ לביקור אצל סוהא.
רוני, מה קרה לך, התגייסת לגולנ
רוני, מה קרה לך, התגייסת לגולני? כלל הזמן אחותי ואחי. אני מסכים איתך בענין העירובים, שכן דרשו חכמינו - שעטנז הינו אסור במחוזותינו. דעתי על האולדמן ידועה - כתבתי אותה בכתבה. אני מסכים איתך שמומלץ לקנות קיט שלם של חברה מסוימת לאחר בדיקה, כי היצרן מתאים את המרכיבים זה לזה. רוב הדעות הקדומות בנושא עירוב מרכיבים ממערכות שונות נולדו במוחם של המשפרים כאן בארץ. ובא לציון גואל.
תיקון טעות. בימקום ליכתוב בול
תיקון טעות. בימקום ליכתוב בולמיי אדלברוק כתבתי בטעות בולמיי פרוקומפ. גייא מפרו גיפ היתקין סט כזה על פגרו. ולעניות דעתי בעל הרכב מבסוט מאוד..
אז מה עם הוא מבסוט?? בגלל האד
אז מה עם הוא מבסוט?? בגלל האדלברוק?? אולי פרוקומפ יותר טוב??? אני מניח שלא הבנת אתמה שניסו עוללים כמונו לומר לך שמרק היום פעם הוא טעים ופעם לא ואנחנו אפילו לא בדיוק סומכים על הטבחים קפישו??