פורומים

- שטח 4x4

אהלן חבר'ה, קניתי ג'ימיני 2009 :) שאלות

17 ביוני 2009 ב 19:53 4 תגובות 2352 צפיות adambh
בסהכ קניתי את הג'ימיני כל הוא קטן, חסכוני, לא מהיר, והנסיעות שלי ממש קצרות. עשיתי בדיקה ולא שמעתי דברים רעים עליו פרט לחיי הכביש שלו. לעולם לא נפתחתי לשטח למעט מספר פעמים ברכב של אימי פג'רו דקאר 2008 שנמכר עכב מעבר ללקסוס. כשקראתי על ביצועי השטח שלו הבנתי שיש לי עוד מימד נחמד ומלא הנאה :) שאלות: האם אתם מרוצים מהרכב באופן כללי ובלי שום קשר לשטח? כמה לחוץ זה המיגונים במידה ואני לא אכנס לשטח קשה? האם למגן בחברה במידה וזה נחוץ? צריכת הדלק דומה לזה שמספרים ביצרן? תודה בה לכם חברה :) אני אדם בן 22 מפת . 0549-264-264 אם אי פעם מישהו יצטרך עזרה .. סופש נעים וסעו בזהירות
הוספת תגובה
  • 1. profile image ilan4x4 17 ביוני 2009 ב 18:53

תתחדש - קנית אחלה ג'יפ!

תתחדש ! קנית אחלה ג'יפ! ==אם אתה לא מבלב הרבה בשטח זה לא לחוץ בכלל. ===בחברה זה קבלן חיצוני צריך לבדוק מי זה ולראות אם יש להם דיל טוב יותר - לא חייבים בחברה! תתחדש ותבוא לטיולים!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. adambh 17 ביוני 2009 ב 20:05

אחלה

adambh כתב/ה:
    "בסהכ קניתי את הג'ימיני כל הוא קטן, חסכוני, לא מהיר, והנסיעות שלי ממש קצרות. עשיתי בדיקה ולא שמעתי דברים רעים עליו פרט לחיי הכביש שלו. לעולם לא נפתחתי לשטח למעט מספר פעמים ברכב של אימי פג'רו דקאר 2008 שנמכר עכב מעבר ללקסוס. כשקראתי על ביצועי השטח שלו הבנתי שיש לי עוד מימד נחמד ומלא הנאה :) שאלות: האם אתם מרוצים מהרכב באופן כללי ובלי שום קשר לשטח? כמה לחוץ זה המיגונים במידה ואני לא אכנס לשטח קשה? האם למגן בחברה במידה וזה נחוץ? צריכת הדלק דומה לזה שמספרים ביצרן? תודה בה לכם חברה :) אני אדם בן 22 מפת . 0549-264-264 אם אי פעם מישהו יצטרך עזרה .. סופש נעים וסעו בזהירות"
    תודה רבה אילן. אני אבוא, רק צריך תנאים למתחילים כמוני ..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image royt3 18 ביוני 2009 ב 20:51

אהלן חבר

מברוק אחי על הרכב
    כנס לפייסבוק לקבוצת ננסים  אנחנו מוציאים כמעט כל שבת טיול
    או שתעביר למייל [email protected]
    ותקבל מידע
    כמו כן האתר של מועדון סוזוקי ישראל עוד מעט עולה לאוויר .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. adambh 20 ביוני 2009 ב 14:34

royt3 כתב/ה:
    "מברוק אחי על הרכב
    כנס לפייסבוק לקבוצת ננסים  אנחנו מוציאים כמעט כל שבת טיול
    או שתעביר למייל [email protected]
    ותקבל מידע
    כמו כן האתר של מועדון סוזוקי ישראל עוד מעט עולה לאוויר .

"
    תודה רבה איש. אני שלחתי בקשה לאישור. אשמח להגיע. שבוע נהדר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול