פורומים

- שטח 4x4

מיגן תחתון

04 במרץ 2001 ב 17:12 6 תגובות 692 צפיות dor
אהלן חברה מבקש טיפ מקום הטוב ביותר והזול ביותר להתקנת מגנן תחתון למנוע ולגיר תודה מראש ואם יש טיפ על מחיר
הוספת תגובה
  • 1. zvikabar 04 במרץ 2001 ב 15:23

אתה עשר!!! הכי טוב והכי זול

אתה עשר!!! הכי טוב והכי זול איזה רכב?? אלומיניום לא זול ועולה אצל כולם אותו דבר-- משהו כמו 700 שקל לחתיכה לפניי מעמ והרכבה אפשר בחצי מחיר משבכת ברזל ופלטת פלדה לגחון אם אתהמעונין בזה תחזור אלי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. עופר 04 במרץ 2001 ב 17:54

צביקה - אתה מוכן לשתף אותנו במ

צביקה - אתה מוכן לשתף אותנו במידע - היכן אתה מצליח למצוא מיגון שכזה ב 700 ש''''חים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. nf vibration 04 במרץ 2001 ב 18:15

דור שלום אני מנהל מוסך שיפורי

דור שלום אני מנהל מוסך שיפורים הנקרא הנדסת חלומות ומשתייך לרשת אספיר בליין המיגונים שלנו מיגונים כמעט לכל רכבי השטח הנמכרים בארץ וכל המיגונים נמכרים באישור/והכרה של היבואנים השונים אשמח לשלוח לך הצעת מחיר בתקוה שתרכוש אצלינו את המיגון בכבוד רב נתן פללישר הנדסת חלומות 050 269872

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. nf vibration 04 במרץ 2001 ב 18:16

דור שלום אני מנהל מוסך שיפורי

דור שלום אני מנהל מוסך שיפורים הנקרא הנדסת חלומות ומשתייך לרשת אספיר בליין המיגונים שלנו מיגונים כמעט לכל רכבי השטח הנמכרים בארץ וכל המיגונים נמכרים באישור/והכרה של היבואנים השונים אשמח לשלוח לך הצעת מחיר בתקוה שתרכוש אצלינו את המיגון בכבוד רב נתן פללישר הנדסת חלומות 050 269872

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 04 במרץ 2001 ב 18:38

דור אהלן תיכנס לאופרוד www

דור אהלן תיכנס לאופרוד www.off-road.co.il בהצלחה רן

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. zvikabar 04 במרץ 2001 ב 20:30

היי עופר לשאלתך על המחירים צ

היי עופר לשאלתך על המחירים ציינתי שזה 700 שקלים לפני מעמ והרכבה לחתיכה כלומר אם אתה בעל רכב ממוצע ורוצה הכל אזאתה על המחיר הזהכפול שלוש ועוד מעמ והרכבה לוד לגבי מי????? תלחץ- תגלה שאצל כולם-- לא תלחץ-- תגלה שגם זה אותו דבר -- אצל כולם קפישו????

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול