גיא שלום המחירים שמצוינים שם
גיא שלום המחירים שמצוינים שם גבוהים מאוד, יתכן שזה מסיבה מוצדקת של פירמה טובה, אבל אני לא משוכנע שלצורך החובבני שלנו לא ניתן להסתפק בידית מומנט זולה יותר מפירמה לא ידועה, כמו זו שקניתי באייס לפני כחצי שנה בעלות של 150 ש''''ח. הידית טובה למומנטים של כ15-220 ליברות פיט והיא מהסוג שעושה קליק, הסוג הטוב יותר. יתכן גם שלחלקי האלומינים שבסמוראי תזדקק לידית נוספת למומנטים הקטנים יותר. לי יש שתי ידיות, אחת לשימוש בג''יפ ששם זה ברגים גדולים בתוך חלקי פלדה ואחת עדינה יותר לאופנוע שלי ששם זה ברגים קטנים בתוך חלקי אלומיניום. תקרא בספר הטיפולים אילו מומנטים דרושים לרכב שלך אתה יכול לעבוד גם עם הידית הזולה עם הסקלה אבל העבודה היא פחות נוחה כי אתה חייב כל הזמן להסתכל על הסקלה בזמן ההידוק. בקיצור, לדעתי, תמשיך לחפש ותמצא משהו זול יותר
על פי התמונה שצירפת נראה לי שה
על פי התמונה שצירפת נראה לי שהידית הגדולה שלי זהה לחלוטין לידית שנמצאת בקטע של ''''ידית מומנט ראצ''ט טאייוואן'''' מדגם 8005 ואם זה נכון אז המחיר מופרך, ללא ספק.
גיא מאחר ואתה חיפאי אני יכול ל
גיא מאחר ואתה חיפאי אני יכול לעזור לך בנושא. מכיר את חנות הכלים שזר בחיפה היא נמצאת קצת אחרי צומת וולקן. יש שם ידית מומנט סקלה ב 45 שח בצומת קרית אתא תפנה שמאלה ואז פניה ראשונה ימינה (בנין צהוב) שם יש את חנות ''''הבורג'''' כל סוגי הברגים שאתה רוצה וגם כלי עבודה מעולים במחרים עממים יש שם ידית מומנט עד 350 לבראות פיט ב 235 שח ויש גם יותר קטנות וזולות שם גם ראיתי בוקסה שני אינץ ב 65 שח שאני מתכוון לקנות קפוץ לשם ובדוק את השטח. יש עוד מבחר של חנויות כלי עבודה בחיפה אבל אלו הם האהובות עלי.
מכיר את כולם מוני .. הצילום זה
מכיר את כולם מוני .. הצילום זה מכרמי , מכיר אותם ? לא רחוק מהכיכר ליד דרעי. אני לא קניתי רק התעניינתי .. כמובן אני אמשיך לסרוק את השטח. באייס שאלתי ואין להם בכלל. אני אכנס מחר לשזר.
גיא שלום , הפירמה המצויינת בקט
גיא שלום , הפירמה המצויינת בקטלוג אכן פירמה מעולה BRITOOL מה שאתה מקבל בתמורה זה מד מומנט שעובר ביקורות איכות קפדניות ובדיקת כיול , הידית עובדת בשיטת הקליק ומסוגלת לפעול 10,000 פעם בין כיול לכיול בסטייה מזערית ביותר . המחירים אכן נראים מוגזמים , אני רכשתי לאחרונה את הדגם 1200 אי - 20-100 ליברות פיט בפחות מ-500 ש''ח אצל גרינבלט ברח'' יהודה הלוי בת''א , מי שמעוניין בכלי עבודה איכותיים באמת , המקום מומלץ בחום , ידית מומנט שעל פניה נראית לא רעה בכלל ובהחלט מספקת ניתן לרכוש באייס תמורת 200 ש''ח , ידיות שעון אינן מומלצות כיוון שאינן נוחות לעבודה .
תודה רבה אני אקח לי לתשומת ליב
תודה רבה אני אקח לי לתשומת ליבי
בוקר טוב לכולם. הלכתי לברר על
בוקר טוב לכולם. הלכתי לברר על ידיות מומנט והתחומים הנפוצים הם 20-110 ליברות/פיט ו- 42-210 ליברות/פיט (ועוד כמה שלו ענינו אותי. רציתי לשאול איזה תחום נפוץ/מומלץ יותר לאחד שמטפל ב CJ.
אורי שלום התחומים הנפוצים בCJ
אורי שלום התחומים הנפוצים בCJ הם בין כ15 ליברות פיט ל 90 ליברות פיט.
אתה מאמין ש 20-110 יהיה גם טוב
אתה מאמין ש 20-110 יהיה גם טוב?
למען האמת, כשאני חושב על זה אז
למען האמת, כשאני חושב על זה אז התשובה היא לא!! כי אם אני מכוון ל 20 במקום ל-15 אז אני כבר מחזק ב 33 אחוז יותר וזו סטיה ''''לא הגיונית''''. גיא. אם תוכל, אודה לך אם תודיע על גבי הפורום כאשר תמצא ידית מתאימה (כנ''''ל לגביי) במחיר סביר. בררתי בחנויות אייס, הום סנטר, רוזנפלד והם לא מחזיקים (פרט לרוזנפלד שמחזיקים את הסוגים היותר יקרים - תוצרת גרמניה / ארה''''ב).
אורי, הבעיה עם קניית מכשיר של
אורי, הבעיה עם קניית מכשיר של 20-110 היא שבעתיד אתה תצטרך לסגור משהו במומנט של 5 ליברות ואז תקנה ידית נוספת ואחר כך שתרצה ידית ל200 תצטרך עוד ידית ואז קנית שלוש ידיות. לי יש ידית אחת מ3-70 ועוד אחת מ40-220. יותר עדיף בחשבון כולל, לא ככה?
וואלה
וואלה
גיא שלום - קצת באיחור מקווה של
גיא שלום - קצת באיחור מקווה שלא פיספסתי בחיפה מיספר מקומות מומלצים . 1 - אחרי הבורג פנימה לכיוון הום סנטר מיצד שמאל יש חנות בשם '''' אלמוג'''' אספקה טכנית ציוד איכותי וזול יחסית . 2 - צק פוסט ליד הפניה למוסך האהוב אליך ''''עודד '''' אספקה טכנית - כל מה שרצית ולא ... מקווה שעזרתי