פורומים

- שטח 4x4

תלונה על מוסך

05 במרץ 2001 ב 22:11 5 תגובות 673 צפיות profile imagesavyon
מצורף לינק מאתר ג'יפטריפ - במחילה מכבוד האתר הזה- על טיפול במוסך סופר פאוור.

https://https://212.179.27.142/JeepTrip/page.asp?div=Forum&id=2621&page=34&expand=0

הוספת תגובה
  • 1. profile image savyon 05 במרץ 2001 ב 20:18
    הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. zvikabar 05 במרץ 2001 ב 22:01

דיי!! אתה כועס אבל אל תתן לנק

דיי!! אתה כועס אבל אל תתן לנקמה למלא את יומך שלמת קצת דמי למוד - לא נורא תמשיך להנות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 05 במרץ 2001 ב 22:21

צביקה שלום. אני לא מכיר אותך

צביקה שלום. אני לא מכיר אותך ולא יודע אם אתה יכול לזרוק כמה אלפי שקלים ככה סתם. אני לא יכול ואני שמח מאד לשמוע חוות דעת על מוסך שאמנם לא בסביבה שלי אבל מי יודע ... יש אנשים שחסכו פרוטה לפרוטה על מנת לרכוש את הג''יפ הראשון שלהם למשל אני ואין להם ממש עודף כסף ליום לימודים ארוך כזה. קצת רגישות לא תזיק הבן אדם רק קנה אוטו ודפקו אותו עד לעצם (ואני לא מכיר גם אותו) ולפי מה שקראתי הוא גם מתאר את העניין בצורה הוגנת ולא כנקמנות אישית. אז בנחת ידידי ו.. ניפגש בשטח. גיא.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bennyt11 06 במרץ 2001 ב 08:07

שלום סביון, קראתי את התלונה של

שלום סביון, קראתי את התלונה שלך, ראשית אני מצטער שכך התחלת את עולם השטח שלך אבל כדאי שתאזין לאחד הכותבים שאמר - ברוך הבא למזרח התיכון אין דבר נכון יותר, אבל לעיניננו רכב שטח אינו רכב לנהיגה בלבד אלא דורש מיומנות מסויימת במכונאות ראשית לשם החלצות מתקלות שטח ושנית להחלצות מתחמנות מוסכים ואני לא אומר זאת סתם כך אלא זו מדינתנו. אבל אני פונה בעיקר אלינו ציבור הג''יפאים הכח הוא בידנו וככל שנפרסם ביננו מקרים כאילו כך ירווח לנו כי אנחנו בעלי הבית, אנחנו המשלמים ואין דבר כואב יותר לבעל מוסך שמקבל פירסום כזה ולקוחותיו יצביעו ברגליים ויעברו למתחרים שלו. אני בטוח שהתודעה הציבורית שלנו היא זו שתקבע לגבי השירות, הטיפול ובעיקר המחיר. ולך חבר יקר אל יאוש מטעויות לומדים וכדאי שלהבא תעזר בפורומים השונים החברה מאוד עוזרים ויכולים להדריך אותך מצויין ולחסוך לפעמים הרבה הוצאות שלא לדבר על הצד הלימודי שבכך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image יובל כהן 07 במרץ 2001 ב 20:37

שלום סביון לפני כ עשרים שנים

שלום סביון לפני כ עשרים שנים ניכנסתי למוסך לעשות רינגים לגרים כעבור שלוש ימים נישבר הקראנק,מאז לא דרכה כף רגלי או גלגלי בשום מוסך את הכול אני עושה בעצמי,לא צריך ידע נרחב כדי לטפל ברכב רק קצת הגיון בריא ומה שאתה לא יודע תישאל. בהצלחה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול