פורומים

- שטח 4x4

בעיה חמורה ביותר

06 במרץ 2001 ב 10:04 7 תגובות 565 צפיות אורח/ת
יש לי CJ8 שהיה מצוייד בנעילה אחורית שאיתה נסעתי ונסעתי. נסעתי לאט ובעדינות. כמעט לא שברתי והיה כייף גדול. אח"כ שמתי נעילה קדמית ועכשיו אני בבעיה. חוץ מהמחמל עליתי הכל ואני שואל אותכם (הנעולים). איפה אפשר למצוא אתגרים "שרק" עם נעילה קדמית אפשר לעבור? מעברים טכנים מעניינים?
הוספת תגובה
  • 1. 4x4hotmail 06 במרץ 2001 ב 08:44

אם אתה מחפש אתגרים - יש בשפע ו

אם אתה מחפש אתגרים - יש בשפע ולרובם אין בכלל שמות. לך למשל ליער רנטיס ותתחיל לטפס משמאל ומימון לשביל. זה יתן לך מספיק תעסוקה. לך גם לשני האתרים שבהם היו ארועי העבירות במחצבה שמעל קיבוץ כינרת ובאזור שמצפון לכפר תבור. זה בעניין עבירות. 2. הנעילות, לצניעות דעתי, אמורות לספק לך - כמו הג''יפ שלך - אמצעי ולא מטרה. אמצעי להגיע לאותם מקומות שרק עם ג''ים ורק עם נעילות אפשר. זה שזה לא מהוו אתגר - זה די שולי. לכן צא וטייל במרחבי ישראל ובמיוחד עכשיו קנה לך מגדיר פרחים וציפורים וכמה ספרי הסטוריה וספר תנ''''ך ותהנה מכל רגע. את ההחרעויות תשאיר לתחרויות. יש מספקי כדי להעביד בפרך כל נעיל הוכל צלב וכל ציר וכל מנוע וכו'' וכו''. ואם זה לא מוצא חן בעיניך - אתה תמיד יכול לחפש לך אתגרי עבירות במחסום ארז.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 06 במרץ 2001 ב 08:48

לא! חד משמעי. אני נוסע רק למטר

לא! חד משמעי. אני נוסע רק למטרות טיול. אם יש לך מקומות לטיולים (מסומנים ומורשים) שאליהם אפשר להגיע רק אם אתה מצוייד בנעילה קדמית ספר לי עליהם. אם לא ....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. יפתח 06 במרץ 2001 ב 08:54

איתי ידע אותנו על איזה נעילה מ

איתי ידע אותנו על איזה נעילה מדובר. בנוסף הפיתרון כמו שרוני אמר הוא לעבור משבילי ישראל לנחלי ישראל, גם עם העילה קידמית ביום טוב אפשר באזור נחל דימונה להיתקדם במשך ייום שלם חמישה קילומטרים. כמובן הירידה מהשבילים רק באזורים שלא פוגעים בטבע (ערוצי נחלים וכו,) ועל תתחילו לספר לי שגם זה פוגע בטבע!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 06 במרץ 2001 ב 11:53

נראה שלא הובנתי נכון. נעילות

נראה שלא הובנתי נכון. נעילות ושיפורי רכב בכלל אמורים לאפשר לך להגיע - בהשקט ובבטחה לכל מקום שרק תרצה, בלי לשבור את האוטו, ובלי לשבור את השטח. יוצא שאני לא מבין על מה אתה מתלונן. הרי עכשיו, כפי שאתה מעיד על עצמך, בצניעות רבה יש לציין - אין מכשול העומד בפניך ובעיקר בפני ה CJ שלך. יופי, הרי זאת הכוונה לא? (-:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. zvikabar 06 במרץ 2001 ב 15:27

חוכמולוג!!!!! תוריד את הנעילו

חוכמולוג!!!!! תוריד את הנעילות ושוב יהיו לך אתגרים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 06 במרץ 2001 ב 15:58

אתה צודק צביקה. גם אני חשבתי ע

אתה צודק צביקה. גם אני חשבתי על זה. בסך הכל עשיתי את האבולוציה לכוון אחד אולי עכשיו נעשה זאת לכוון השני. :))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אבי.ש 06 במרץ 2001 ב 20:00

עכשו לאחר שהיתקנתה נעילה קידמי

עכשו לאחר שהיתקנתה נעילה קידמית .סע למחמל ותנסה לעלות אותו. לאחר שעליתה אותו סע צפונה לכיון המכתש .יש שם מקום שניקרא מעלה חצרה .תנסה לעלות אותו.לאחר מיכן סע לצפון הארץ ליד כוכב הירדן יש מעלה חזק מאוד.לאחר מיכן סע למעלה ''''. חנת אלטרק.ותנסה לעלות אותו. נ''''ב.בור כבר הייתהב''''

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול