פורומים

- שטח 4x4

האם זה שווה משהו?????

06 במרץ 2001 ב 17:03 10 תגובות 883 צפיות אורח/ת
שלום ידידי מה שלומכם היום??? רציתי לדעת מה הדעה על הקיט הגבהה בולמים ומיתלים של פרוקומפ האם זה כדאי מה העלות ולמה לצפות כזכור לכם מדובר לג'יפ CJ
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 06 במרץ 2001 ב 15:56

אתה בוודאי מדבר על ה - 4 אינטש

אתה בוודאי מדבר על ה - 4 אינטש נכון? אם כן צפה להגבהה משמעותית ביחוד אם ה -CJ שלך מכוסה בברזנט. הקפיצים נחשבים לקשים והעלות כ- 4500 ש''''ח.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מפרסם 06 במרץ 2001 ב 16:09

ברק שלום, אני לא יכול לדבר מנ

ברק שלום, אני לא יכול לדבר מנסיון אישי על הקיט הזה, אבל רציתי לציין שקיט הגבהה סטנדרטי של פרוקומפ לCJ, שתיים וחצי או 4 אינץ'' , הכולל קפיצים בולמים ושאר החלקים, עולה לצרכן בארה''''ב כ400-450 דולר, ונחשב לאחד מהקיטים הזולים. לכן מחיר של 4500 ש''''ח הוא גבוה, שלא לומר בלתי סביר. את ההרכבה בכל מקרה תוכל לבצע לבד (כלומר עם עזרת חבר). תוכל להתרשם מהרכבת קיט רוביקון אקספרס על סופה בכתבה חדשה בג''יפולוג. בהצלחה, נמרוד

http://www.jeepolog.com

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 06 במרץ 2001 ב 16:37

נמרוד. יש לך נסיון עם הזמנת פר

נמרוד. יש לך נסיון עם הזמנת פריטים מרוביקון אקספרס? ישראל מוכרת להם?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מפרסם 06 במרץ 2001 ב 19:23

אתי שלום, יפתח ישמח להרחיב ולע

אתי שלום, יפתח ישמח להרחיב ולענות על שאלות בנושא, כתוב לו [email protected]

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אבי.ש 06 במרץ 2001 ב 19:52

לידיעתך יש לי סט פרוקומפ כולל

לידיעתך יש לי סט פרוקומפ כולל בולמים . במחיר מצחיק. צור קשר אם אתה מעוניין.050281771

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אריק2 06 במרץ 2001 ב 21:48

ברק, אני הרכבתי אצלי סט שמורכב

ברק, אני הרכבתי אצלי סט שמורכב מקפיצי פרוקומפ ובולמי רנצ''ו (4 אינצ'') לדעתי זוהי סתם טעות ללכת על 2.5 אינצ'' - אם כבר 4 אינצ''. בכל אופן, אני מרוצה מאד !!!! מהקפיצים שעובדים אצלי די קשה יחסית (גם מהבולמים)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 06 במרץ 2001 ב 22:31

אני רוצה להזכיר כאן אופציה לא

אני רוצה להזכיר כאן אופציה לא פופולרית, אולי בגלל שהיא לא כרוכה בהוצאה גדולה של כסף ולא מקבלים איתה מדבקה של היצרן שאפשר להדביק על האוטו. אני ערגלתי לפני כשנתיים את הקפיצים בCJ שלי ובניגוד לדעות שונות ששומעים, לי לא נשבר מאז אף עלה, הרכב לא שקע במידה שאני יכול לראות בעיין, הרכב עבר מאז כ 30000 ק''''מ בכביש ובשטח כשרוב הזמן הוא היה עם סגירת המתכת הכבדה. הקפיצים נוחים גם לאנשים יותר אוביקטיבים ממני שיוצא להם לנסוע איתי. עלות הערגול היא כ400 ש''''ח לכל הרכב, כולל הפירוק וההרכבה של הקפיצים, כך שיחסית לסט קפיצים ניתן לומר שזה כמעט חינם. אני לא יודע לומר בדיוק כמה ההגבהה מכיוון שאני לא יודע מה גובה של CJ מקורי אבל אם אתה רוצה להשוות לרכב שלך אז אתן לך נתון אחד. הפגוש האחורי שהוא החלק הכי נמוך בחלק האחורי של הרכב הוא בגובה של 62 ס''''מ מהקרקע עם צמיגים 31 אינטש. חנן-ג''יפולוג

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. zvikabar 06 במרץ 2001 ב 22:57

חנן אתה הורס לאנשים את הביזנס

חנן אתה הורס לאנשים את הביזנס!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. ניר ל 07 במרץ 2001 ב 09:48

ערגול קפיצים אכן מגביה את הגיפ

ערגול קפיצים אכן מגביה את הגיפ אבל אינו משנה את מהלך המתלה , הקפיצים המקוריים הם ''''2.5 וערגול לא ישנה את זה , אפשר להשוות בין קפיצים כאשר המרחק בין עין לעין הוא זהה .

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 07 במרץ 2001 ב 10:21

אריק גם אני חשבתי על השילוב המ

אריק גם אני חשבתי על השילוב המנצח (לדעתי) של הגבההות של פרוקומפ ובולמי ראנצ''ו אבל הכול זה בעיה של תקציב!!! ולכן השאלה היא האם כדיי בכלל לחשוב על הקיט הנ''''ל וד''''א מדובר ב- 4 אינצ''

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול