בשביל פראדו אתה צריך הרבה מעל
בשביל פראדו אתה צריך הרבה מעל 200,000 ש''''ח אבל מה בנוגע לדיסקברי TD5 מפנק מאוד בכביש ואחד מרכבי השטח הטובים
בשביל פראדו אתה צריך הרבה מעל
בשביל פראדו אתה צריך הרבה מעל 200,000 ש''''ח אבל מה בנוגע לדיסקברי TD5 מפנק מאוד בכביש ואחד מרכבי השטח הטובים ביותר
מה עם CJ? תוכל לקנות אחד טוב ל
מה עם CJ? תוכל לקנות אחד טוב לכל יום בשבוע :)) ואז תוכל לרדת לשטח ולצחוק על כווולללםםםם. חם בקיץ, קר בחורף והאטמוספירה שאתה נושם מכילה 70\\% אבק..... אז מה? נשברים?
היי אלי קודם כל הגעת לאתר של
היי אלי קודם כל הגעת לאתר של תפרנים שנוסעים על עגלות עתיקות וגאים בהן כאילו הן היו ילדהם. בכל אופן היות ואתה מעונין ברכב לכביש רוב הזמן גש לסוכנויות ותראה מה יש להן להציע בתחום הנסיעות מבחן. אם רוב הזמן אתה בכביש אז ממש קל לבחון את הרכב בסוכנות. אגב כולם יגידו לך שהרכב שלהם הוא הטוב ביותר בשטח וכו''. בהצלחה אייל
איל תרשה לי לתקן אותך ה - cj
איל תרשה לי לתקן אותך ה - cj שיש לי הוא מרצון ולא מהכרח גם אני יכולתי לקנות רכב שטח יקר ומפנק ולמעשה בעם היה לי רכב כזה - פרוזה אז נכון שהוא לא כל כך יקר אבל הוא בהחלט יותר מפנק מ CJ ואז הבנתי שהוא לא מספק את מטרותי. אני רציתי רכב שטח ללא פשרות שיביא אותי לכל מקום בו חשקה נפשי. עם מנימום של שבירות. ואם יהיו שבירות העלות שלהם תהיה זניחה כך שלא אצתרך לפחד כל פעם שאגיע לשטח קשה. עם הפרוזה גם התפשרתי הרבה לטובת הכביש. ואז יכולות השטח נפגמו בהרבה וגם התקונים יקרים. וברכב מסוג זה יכולות להיות שבירות. אז עשיתי חושבים וקניתי רכב רגיל טוב ומפנק שאני קורא לו רכב יצוגי. והוא מיועד למשפחה ולסתם נסיעות. וקניתי CJ קשוח וחסר פשרות בו יכולתי לעשות ככל העולה על רוחי. גלגלי שטח נעילות ביטול מיצב. למי איכפת הרי הוא רק לשטח. אז איבדתי קצת פינוקים בכביש. אבל בשטח אין יותר פשרות. וגם אם יש שבירות. החלקים ב - CJ הם מהזולים בשוק הרכב. הבעיה היחידה שנשארה היא צריכת דלק גבוה. אבל הרי אני בכל מקרה נוסע בו רק בשטח !!!. לפי חשבון שעשיתי להחזיק רכב שטח חדש בעלות 200 אלף שקל עולה הרבה הרבה יותר מלהחזיק רכב פרטי מפנק ועוד CJ קשוח אז נכון שאיבדתי את התדמית של המצליחן הנושע ברכב שטח יקר. אבל אני מעולם לא חיפשתי אותה. אגב גם CJ יכול להיות מפנק. אחד סגור עם כיסאות הידראולים שטחים מקיר לקיר ומזגן יהיה מאוד מפנק ויעלה אולי 50 אלף שח (סופה 95) אבל שוב לדעתי הרכב רק ינווון והנהג לא ינצל את מלא יכולת השטח של רכב כזה. מקווה שהוספתי עוד זווית ראיה חדשה של מדוע להחזיק CJ. :)
לא הבנתי את עניין הניוון - לי
לא הבנתי את עניין הניוון - לי יש סופה מפנקת, האם זה אומר שאני לא מנצל אותה !!