השאלה שלך כלל לא מובנת, בכל או
השאלה שלך כלל לא מובנת, בכל אופן אני לדוגמא נוסע על הפרוקומפ ומרוצה מאד... אם כוונתך לריוולברים אזי תתחיל לדעתי מקפיצים ובולמים !!! ואח''''כ תחשוב קדימה לא בריא לקפוץ כמה שלבים בבת אחת...יותר בטוח צעד צעד. בכל אופן תתאר בדיוק מה המצב שלך ? על מה אתה נוסע כיום ? איזה קפיצים \ בולמים וכו וכו...
אריק2 . אני נוסע כרגע על מתלי
אריק2 . אני נוסע כרגע על מתלים אשר איתם יצא הרכב מהמפעלוכן קפיצי עלים כ8 במספר על כל גלגל ומיכיוון שאני מעוניין לשפר את מהלך המתלה שהנו מוגבל ביותר וכן להגמיש את רמת הקשיחות של הרכב עקב הקפיצים והבולמים מעניין אותי איזו השקעה יותר טובה מבין השניים שהצגתי בשאלה וכן האם הרכב עובר טסט עם אחד מהנ''''ל dudu4x4
תראה, זה טיפה יותר מורכב ולכן
תראה, זה טיפה יותר מורכב ולכן לנושא הרחוולברים לא אתייחס כלל כי להם באמת מגיע יחס נפרד ודיון ארוך ואפילו מאד ! עכשיו בהקשר לקפיצי עלים + בולמים ולמהלך מתלה: אישית שוב אני נוסע על ה4'''' של פרוקומפ ובולמי רנצ''ו 9000 במידות המומלצות ביותר לסופה (9116+9118) לאחר התקנת הקיט הזה, מהלך המתלה שופר פלאים ! מה גם שנוחות הנסיעה שופרה גם כן (אפיולו יותר ממהלך המתלה) בקשר ל4'''' ספציפית, לדעתי זו המידה המקסימאלית שניתן להתקין וללא שינוי זויות של הטרנספר. בכל אופן, היום מהלך המתלה שלי די טוב ואף יותר מזה - אני מגיע כבר למגבלות הבולם (בסגירה הוא נסגר עד הסוף) אם אני עובר לדיבור על הטסט הרי שזה לא מה שיגרום לך לעבור אותו אלא הטסטר (שזהו נושא כאוב שכל בעל ג''יפ יודע אותו) כוונתי היא שעל פניו, זה אולי מרים לך את מרכז הכובד אבל עם גגון עמוס, אתה מושפע יותר !!! מצורפת תמונה שבה כל ארבעת הגלגלים בריצפה ורואים את מהלך המתלה. אריק.
אריק איפה וכמה עלה לך הגגון ק
אריק איפה וכמה עלה לך הגגון קברנים שיש לך על הגג
צביקה, אם זה באמת מעניין אותך,
צביקה, אם זה באמת מעניין אותך, אז זה מסגר בשם יורם, הוא עשה בין הייתר ארגז אחורי לפי תכנון שלי, מיתקון להיי ליפט, מתקון לגלגל ספר ולגריקן וכו וכו... בכל אופן אם משהו מעניין אותך, אתה רשאי להרים לי טלפון !