כוכב רציני (זה הפורד), מגיש לעניין (זה זה שעובד עם המקוש), ''רד נק'' אמיתי (זה שאוהב להחליק זנב), צלם מוכשר (הכי מוכשר!) ועוד אחד מאוד מוכשר, דוגמן אחד, אחלה מוזיקה ועורך וידיאו כל יכול!!!
תודה לכל הצוות - יצא מקסים וכמו שצריך!
כוכב רציני (זה הפורד), מגיש לעניין (זה זה שעובד עם המקוש), ''רד נק'' אמיתי (זה שאוהב להחליק זנב), צלם מוכשר (הכי מוכשר!) ועוד אחד מאוד מוכשר, דוגמן אחד, אחלה מוזיקה ועורך וידיאו כל יכול!!!
תודה לכל הצוות - יצא מקסים וכמו שצריך!
זה בכלל לא הכלב שלו !
אחלה כתבה דרך אגב...
רכב מדהים לא לאיזור המרכז
כמובן שלא בתל אביב
רכב נחמד, כלב מדהים
אז ככה
הרכב הוא הרכב הצמוד שלי וגם הגיפ שלי וכמובן גם רכב העבודה שלי את רוב היום אני מבלה בתל אביב ללא שום קושי עם יתרון בולט שהערייה לא יכולה לגרור את הרכב
בשטח הרכב מפתיע לטובה במבחן הקצר שמוצג פה לא נכנסו לשטח בכלל מכיוון שכול האנשים הם חולי קרטאינג והתלהבו מהכוח של הרכב בהחלקות זנב
בשטח מהטיולים שעשיתי עד היום ויעשו בעתיד אין מקום שהוא לא עובר למעט בעיית הרוחב בנקיקים צרים וזהו
רכב מפנק מאוד נוח מאוד מהיר כשד חזק ואמין מה צריך יותר ?
המפלצת לוקחת חול-דיונות או שוקעת למוות?
רני פלג!! סוף סוף שומעים ממך!
רני פלג - ברוך שובך ,מחכים לכתבות...
לגבי הדיונת אז ככה
הרכב מלא בכוח ומלא במומנט שלא נגמר צמיגי ענק שכשאר יורדים בלחץ אויר יכולים לעבור בכול מקום למרות המשקל הרב
אבל כאשר הרכב הזה נתקע זה תקיעה אמתינת וצריך משהו אמיתי ומסאבי כדי להוציא אותו החוצה בכול זאת 4 טון כמעט
כבד ומיותר בחולות
לא נשמע חוויה בחולות - אלא ההפך.
ארוך וכבד - לא משהו!!!
כתבה מגניבה על ה F350
פעם הבאה שתתקע אתה מאוד תשמח לראות אחד כזה מגיע לחלץ אותך(:
ואתה מוזמן לירדן איתי ולראות איך הרכב משייט על כול הדיונת
רני פלג, חזרת?
חיכנו לכתבות שלך...
מה ???
מבחן ברמה ירודה לצערי השקעה גדולה אבל הטעיה יותר
הרכב מוצלח מאוד בשטח בעל זווית נטישה טובה ויופי של מרווח גחון ואני לא מחזיק אחד כזה אצלי כך שאיני משוחד
מטפס עליות יפה ושורד ללא בעיות בים לא סתם הרכב הפרטי של עידו 4על 4
ארגזי כלים
קניתי רכב כזה ורציתי לדעת מי היצרן של הארגזים
הזוי היום קניתי את הרכב שבכתבה אני מסתכל על המספר רכב ואני רואה שזה מה שקניתי היום
הזוי היום קניתי את הרכב שבכתבה אני מסתכל על המספר רכב ואני רואה שזה מה שקניתי היום
"