פורומים

- שטח 4x4

נושא הטיולים

17 ביולי 2009 ב 07:38 1 תגובות 1059 צפיות profile imageארן סיני
התחלתי  לארגן  קבוצה של  אנשים  באותו ראש,  ודבר  אחד  תמיד  חוזר  על  עצמו והוא  שאנשים שמעונינים לצאת  לטיולים, משאירים לי  תגובות ומצפים ממני להיתקשר אליהם  , לארגן  להם  טיול, ועוד להודיע על  טיול  כמה  ימים   קודם. אז  קודם  כל  אני  לא  מרוויח כסף  מהטיולים הללו,ודבר  שני אני  כן מצפה ליוזמה מצד אחרים,  הדבר  המינימלי הוא  להרים  טלפון לברר פרטים ולהביע  התענינות.כל  המטרה שלי היא   לארגן  חברה  קבועים לטיולים שונים, ןלא  להתחיל כל  שבוע  לחפש  אנשים חדשים. פתחתי  בשרשור של  מצרפים  חברים חדשים, שהפך   ''לסלט'' אחד גדול, הודעות בלי  קשר  למטרה, מה גם שרובם לא  באמת  רוצים  לטייל.
הוספת תגובה
  • 1. profile image עופר אדר 18 ביולי 2009 ב 09:33

נושא הטיולים

בכל קבוצה יש אחד שהוא היוזם והמוביל,  וצריך להשלים עם העובדה שאותו אדם - במקרה  זה אתה - צריך לסובב את המנואלות לכולם אחרת זה לא עובד...  נכון, יש  בזה הרבה תסכול והרבה רגעי משבר, שבא לך להגיד לכולם שילכו קיבינימאט, אבל בסופו של דבר תתארגן קבוצה קבועה שטוב לך איתם, שיש לכם דברים משותפים (ילדים באותו גיל, אזור מגורים קרוב וכו'), גם אם זאת תהיה קבוצה קטנה. אז חייך הופכים לקלים, רק תצטרך לתכנן את המסלולים ולהוביל...  

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול