לא מנסיון אישי. אבל כל מי שדבר
לא מנסיון אישי. אבל כל מי שדברתי איתו (בלבד ארז) טוען שהאמינות מפוקפקת. החלקים וכאן אין ויכוח הם יקרים ביותר, יותר מיפני. שמעתי גם על בעיה בצריות שנשברות עם נעילה. והצריות הם מאוד מאוד יקרות. דלק אני חושב שבסביבות אחד ל 9 . אבל שוב הכל משמועות. אגב לא כל כך נורא לנסוע שלוש שעות ב CJ. הבעיה היחידה היא רעש הצמגים. ואת זה תשמע בכל רכב עם צמגי שטח. אבל זה כמובן סוביקטיבי לחלוטין.
דיסקוורי בנזין מגיע עם מנוע הז
דיסקוורי בנזין מגיע עם מנוע הזרקה 3.9 ליטר. צריכת הדלק הטובה ביותר שתגיע אליה תהיה 5 ק''''מ לליטר. בדר''''כ הצריכה תהיה גרועה יותר, נתקלתי כבר ב 3 ל 1 . ממליץ ביותר לפנות לשגיא אידלסון ממוסך בכל דרך טל'' 08-9229922 ולשאול לדעתו. האיש ישר אמין ובעיקר מקצוען. המחירים הזולים של הדיסקוורי בנזין מסבירים את הצריכה המטורפת. אגב, כוח לא חסר לו.
מוני צר לי אבל כל מה שאמרת מהה
מוני צר לי אבל כל מה שאמרת מההתחלה עד הסוף לא נכון... אני לא מכיר מנוע V8 שאוכל 1 ל9 ואם אתה מכיר אשמח אם תעשה לי איתו הכרה... לגבי אמינות אם מטפלים במוסך בנצי אז אין ספק שהרכב יתפרק אבל וזה לממש אבל לעומת הדיזל המנוע בנזין של הדיסקברי ממש אמין ואין איתם בעיות לגבי הציריות הם לא נשברות אם שמים ARB וגם אם נשברו במחיר של ציריה חדשה אפשר לשים מחוזקת מחירי חלפים-זה לא סיקס ולא מתימר להיות זה רכב פאר,נוח וחזק אבל המחירים עדיין זלים בהרבה אם משווים ליפנים ציריה חדשה מקורית תעלה לך 800 ש''''ח זה פחות מצלב הפאגרו... אנא כתוב דברים שאתה יודע ולא סתם משמועות כי אתה מטעה אנשים אגב הדיסקברי בנזיןאוכל משהו כמו 1 ל5
מוסך בנצי ארז מוסך בנצי עד
מוסך בנצי ארז מוסך בנצי עד כדי כך גרוע? דווקא חשבתי שיענקלה די מבין בלנדרובר
יענקלה אפילו מאוד מכין בלנדרוב
יענקלה אפילו מאוד מכין בלנדרובר אבל העובדים שלו לא מבינים כלום בפאר היצירה האנגלית לנדרובר רק אצל שגיא...
ממש אבל ממש איני מבין איך אפשר
ממש אבל ממש איני מבין איך אפשר לכתוב מה שיודעים משמועות לא מבוססות בהחלט!!! נכון האמינות אינה כמו יפנית אינה מתימרת להיות אז מה??? לכתוב כי האחזקה והחלקים יקרים מיפני??? בולשיטטטטטטט מוחלט נראה לך כי צינור לשמן קרור להחלפה עולה 300 ש''''ח בדיסקברי מתי בררת כמה זה עולה בפגארו טויוטה איסוזו וכו''?? מה יש להשוות לסיקס או דומה?? עלויות אחזקה נמוכות להפליא בדיזל וכל זאת אם אתה מתחזק נכון את הרכב ובטיפול מונע אמיתי במיוחד בדיזלים. לי יש 2 דיסקברים ואני נוסע מרחקים לא קטנים והם שמורים ומטופחים, רק השבוע שמאתי מלקוח שלי כי האלטרנטור שלו בפגארו הלך ובמוסך ביקשו ממנו ואני מקווה שאתם יושבים 6500 ש''''ח עבורו, במחיר הזה אני מביא לך גיר משופץ גרמני מעולה וחדיש לדיסקברי אז איפה השמועות ואיפה האמת , דיי סתם התעצבנתי ולא מתאים לי , נו מגיע כבר שבת נלך לדרום להתענג על הדיסקברי שלי בשטח ושאחרים , המזוכיסטים למינהם ירדו מהרכב עם כאבי גב ואני ארד מכורסאת הסלון שלי אחרי שהושטתי יד ארוכה למקרר מאחור להוציא איזה בירה קרה!!! צוחקקק מאיר
רוני שכחת לציין שאחרי שנהנת מנ
רוני שכחת לציין שאחרי שנהנת מנוחות הנסיעה,מהירות ששום סיקס/סופה/דיפנדר לט יכולים לשייט על הכביש אתה נכנס לשטח ועושה בדיוק אותו דבר כמוהם...איפה שהם עוברים אם אתה רוצה תעבור גם זה בתחום ההגיון כמובן
סליחה הכוונה הייתה למאיר... ל
סליחה הכוונה הייתה למאיר... לגבי מוסך בנצי וינקלה....לדעתי המגובת בקבלות וצילומים הם לא יודעים לטפל ברכב הזה מה שכן הם יודעים זה לגבות הרבה מאוד כסף על תיחקונים שלא ממש היית צריך אותם על תיקונים שהם לא עושים כהלכה ועל עוד דברים ועוד ועוד
הלו- אתה עם הבירות!!!! אפשר ל
הלו- אתה עם הבירות!!!! אפשר לשים גם מקרר בגיפים סתם סתם