פורומים

- שטח 4x4

סער - דיסקברי 95''

08 במרץ 2001 ב 19:30 13 תגובות 675 צפיות ג''ואי
סער שלום, בפעם הבאה שאתה מכניס כזו שאלה לאתר עדיף שתשאל מה יותר טוב גודל או טכניקה:)
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 08 במרץ 2001 ב 17:44

יואב...ממתי יש לך אינטרנט? ספ

יואב...ממתי יש לך אינטרנט? ספר להם על הדיפנדר V8 שהיה לך אם היו לו בעיות.... (אם זה לא יואב שאני מכיר....פ ד י ח ה)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Saar 08 במרץ 2001 ב 18:37

כל מה שרציתי היה לדעת סדר גודל

כל מה שרציתי היה לדעת סדר גודל של עלויות אחזקה, גודל או טכניקה, אני לא מתערב, כל אחד ומה שהוא אוהב :) ליטר ל 3 ק''''מ נשמע לי הרבה, לגבי חלפים סתם לשם ההשוואה, צירייה קדמית חדשה לויטארה עולה 1680 ש''''ח לפני מע''''מ כך שחלפים זולים זה עיניין יחסי האם הדיזל מוצלח יותר? מהן עלויות ביטוח/רישוי של הדיזל? תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. ג''ואי 08 במרץ 2001 ב 18:48

ארז, לא אין פדיחה. אינטרנט יש

ארז, לא אין פדיחה. אינטרנט יש לי כמה שנים טובות... ה וי 8 שהיה לי היה בנזונה אמיתי. כל הבולמים היו תקינים וזה כולל את החמישי על הזרוע מתחת למרכב, דבר שסיפק בשטח תחושה של רחפת. המנוע שונה מהמנועים של הדיסקברי. הנפח של הדיפנדר 3.5 ליטר שמקורו עוד בביואיק, עם קרבורטור (כפול אלא מה?) . המנוע מאוד אמין. מאוד. מאז שהאוטו עבר טיפול ראשוני לאחר הקנייה ( החלפת כל השמנים האקסים, בטרנספר ושמני מנוע) שגיא לא ראה אוטו. צריכת הדלק היתה בעיר כ 6 ק''''מ לליטר !!! ו מחוץ לעיר 7.5 ק''''מ לליטר. הדבר חייב נהיגה מאוד, מ א ו ד ר ג ו ע ה . יחד עם זאת כשלחצת על הדוושה הימנית האוטו הקליל ניתר קדימה כמו, כמו, כמו, לא מוצא כמו מה.. כמו אנטילופה שיושב לה צ''יטה על הזנב...:) קיצור אני מתגעגע אליו הרבה יותר מ... בכל זאת עם קילומטרז'' ניכבד אתה מוצא עצמך מוציא המון כסף על בנזין. אז עברתי לדיזל. אגב סולר, ארז, בצומת סגולה, יש תחנת דלק של דור שמוכרת סולר ב 92 אג'' הנחה, וממולה יש תחנה פרטית אבל מסודרת שמוכרת ליטר ב 1.41 ש''''ח !!!רק הביקור שם מצליח לדכא את הגעגועים ל וי 8 אי אי אי , הזיכרונות...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 08 במרץ 2001 ב 19:39

טוב אז אם אתה מתגעגע הינה כמה

טוב אז אם אתה מתגעגע הינה כמה תמונות שלו...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 08 במרץ 2001 ב 19:43

ועוד אחת

ועוד אחת

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 08 במרץ 2001 ב 19:45

ועוד אחת...

ועוד אחת...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. ג''ואי 08 במרץ 2001 ב 20:55

סחתיין, קבל בחזרה

סחתיין, קבל בחזרה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. ג''ואי 08 במרץ 2001 ב 20:57

ועוד אחת - מומלצת ביותר

ועוד אחת - מומלצת ביותר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. ג''ואי 08 במרץ 2001 ב 20:59

ועוד אחת - מומלצת ביותר

ועוד אחת - מומלצת ביותר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. ג''ואי 08 במרץ 2001 ב 21:02

ארז, מרוב שאנחנו משתעשעים בשא

ארז, מרוב שאנחנו משתעשעים בשאלה של סער , הבנאדם עוד ילך ויקנה סיקס... סער, הבנת שיש לך פה עסק עם שרוף (ארז) ואהבל (אני) ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. Saar 09 במרץ 2001 ב 08:02

את זה הבנתי מזמן... :) האמת ש

את זה הבנתי מזמן... :) האמת שאני מתחיל לחשוב על להחליף את הויטארה למשהו גדול יותר, התקציב לא יהיה יותר מ 60000 ולכן שאלתי על הדיסקברי, אני לא מעוניין להוציא 10000 שח בשנה על ביטוח וטסט( או 6500 על אלטרנטור) וחוץ מטיולים אני עושה 25 ק''''מ ליום עם האוטו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. ג''ואי 09 במרץ 2001 ב 10:11

סער, לעניין... טסט כ 2500 ש'''

סער, לעניין... טסט כ 2500 ש''''ח, חובה כ 2000 ש''''ח, מקיף - תלוי בסוכן אבל לא פחות מ 3500 והנה הגענו ל 8000 ש''''ח, ךפני ליטר דלק אחד. בהנחה שאתה עושה 25 ק''''מ ליום רק בית עבודה אתה מגיע ל 125 ק''''מ בשבוע, וזה לפני שנסעת לסרט, מסעדה , סופרמרקט, שלא לדבר על טיולים.. המינימום להערכתי כ 250 ק''''מ בשבוע ללא טיולים. זה שווה במקרה הטוב 50 ליטר דלק, ושוב במקרה הטוב X 4.1 והנה הגענו ליותר מ 200 ש''''ח בשבוע. לפני טיול אחד !!! = 800 ש''''ח בחודש = 9600 ש''''ח בשנה ללא טיולים. תעשה את החשבון לבד ותקנה דיזל. כמובן שתלוי כמה אתה נוסע, אבל בגדול זה החשבון שאתה צריך לעשות. עכשיו אם אתה אוהב סיכונים, אין חובה לעשות ביטוח מקיף אלא רק צד ג''. זה מוריד אבל לא הרבה. תבדוק אצל סוכן הביטוח שלך.. שוב - תקנה דיזל. ויותר חשוב לגבי אמינות, טיפולים וכו'' טוב תעשה אם תסע לקיבוץ גזר (ליד רמלה ) ותיכנס לשגיא אידלסון ותדבר איתו. בהצלחה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. Saar 09 במרץ 2001 ב 12:56

תודה

תודה

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול