פורומים

- שטח 4x4

רכב שטח ראשון, שטח או כביש שטח

10 במרץ 2001 ב 02:14 4 תגובות 766 צפיות anigno
קראתי מה שכתבו כל המלומדים אבל רבותיי, בלבלתם אותי כהוגן הסופה וה סי גיי אמינים מאוד וזולים לקנייה ולשיפור. חבורת הכביש שטח יקרה אבל נוסעת גם בכביש אני עוזב אופנוע דו"ש כדי לעבור לארבע גלגלים כמה נורא לינסוע בסופה וסי גיי בכביש ובאיזה מהירות אילו שיפורים הכרחיים כדי לנוע בשטח ולא להתקע? נסעתי בסמוראי ובשטח הוא חביב אבל חלש ואילו בכביש זוואה אני מתכוון להשקיע 40 עד 50 אלף וצריך גם לנסוע לעבודה כשעה ביום בבקשה עזרו לי להחליט תודה

הוספת תגובה
  • 1. זאבון 10 במרץ 2001 ב 01:33

תראה אחי הנסיעה בסיקס היא די

תראה אחי הנסיעה בסיקס היא די נוחה אבל יקרה כי הוא אוכל הרבה דלק אבל אתה יכול לקנות משהו כמו ויטרה שעם קצת שיפורים הם טובים בשטח (לא כמו הXR אבל אפשר להיסתדר) מספיק להוסיף צמיגי שטח וקצת להגביהה ואתה צריך להבין שנוחות זה פונקציה של מיתלים ומיתלים רכים לא טובים בשטח אז באמת לא הייתי ממליץ לנסוע אם סמוראי בצורה קבועה שעה כל יום אבל יש הרבה אנשים ששמים כיסה הידראלי בסמוראי ואז נוח מאוד לנסוע איתו אז אתה יכול לחשוב גם על האופציה הזאת ובתור אחד שיש לו גם אופנוע וגם ג''יפ אני יכול להגיד לך שאין כמו להרגיש את השטח אם האופנוע כי בג''יפ אתה קצת מעל השטח ולא מרגיש אותו כמו אם האופנוע בכל מקרה זה לא אומר שזאת לא הנאה פשוט הנאה מסוג אחר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 10 במרץ 2001 ב 05:51

אני נטשתי DR לטובת סמוראי 86 ו

אני נטשתי DR לטובת סמוראי 86 ואני מרגיש שמכיוון שיש לי עכשיו משענת לגב הכל טוב :) מאופנוע אפשר רק להשתפר. וגם נוסע לעיתים קרובות (כל יום) 40 דקות לעבודה :) וחזרה אז זה לא ממש נורא (רק הרעש) ... וסמוראי בתור רכב ראשון זה לא נורמאלי ... כמובן שב 50 אלף אפשר לקנות משהו יותר טוב מסמוראי 86 אבל תבדוק את האופציה. CJ בתור רכב ראשי נורא יקר בדלק ! קח את זה בחשבון.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 10 במרץ 2001 ב 06:32

שלום ידידי גם אני בתור רכב ראש

שלום ידידי גם אני בתור רכב ראשון קניתי ג''יפ !! אני בחרתי ב-CJ משום שאת רוב זמנו הוא יעשה בשטח! אבל בוא לא נשכח את המשפת הנדוש שלשטח מגיעים דרך הכביש!!! טוב אז ככה בכביש ה-CJ לא גיבור גדול למרות ששלי נוסע יופי 130 זהו ג''יפ עביר למדיי שלא חייב שיפורים מיוחדים והכול כמובן תלויי במה אתה מצפה לעשות עם הרכב. עכשיו ההוצאות: אז ככה זה נכון שה- CJ והסופה הם לא בדיוק חסכניות בדלק אבל אם אתה מוכן להיתפשר ולקבל רכב אמין עביר וכו'' אז לך על CJ נ.ב ובקשר לקושי של הרכב על הכביש ניתן לפתור זאת ע''''י התקנת בולמים יותר טובים לדוגמה ראנצו'' שישפרו את נסיעתך בכביש משמעותית!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 10 במרץ 2001 ב 09:27

תשמע. אם יש לך כזה סכום להשקיע

תשמע. אם יש לך כזה סכום להשקיע ברכב, ויש לך חוש וסבלנות לעבודות טכניות על הג''יפ, אז הייתי הולך על סיג''יי או סופה. סופה יקרה יותר, לכן פחות כסף לשיפורים. מסובכת לתיקון, אך עושה פחות בעיות בדרך כלל. קל למצא סופה סגורה ובמצב טוב. רכב מהיר מאוד, טוב במיוחד לנסיעות שטח מהירות. עבירות טובה מאוד. סיגיי לעומת זאת: זול, ואפשר להסיף אחד משופצר מכף רגל ועד רא, או לשפצר במחיר נמוך בהרבה מהסופה, עקב מחירו הנמוך. פשוט לתיקון, אך צריך ''''להרגיש'''' את הרכב ולהכיר אותו כדי שישאר תקין. הג''יפים האלה ימצאו הרבה פעמים במצב דיי רע, אבל קיימים גם משופצים ומושקעים. זה פשוט רכב דיי ישן שעבר הרבה בתקופה הארוכה. עבירות מדהימה. ללא כל שיפור, למעט אולי הורדת מוט ייצוב, שלא עולה כסף כמובן. רוב הרכבים האלה פתוחים, ללא גג קשיח. מבחינת נסיעה, הוא לא נוח במיוחד, פתוח, שט בכביש. אך מבחינת ביצועים הוא עומד בקו ישר עם שאר הג''יפים העירוניים הגדולים. מה שנישאר לך להחליט הוא, האם אתה רוצה רכב, שפחות תתעסק איתו טכנית (סופה, אך לא בהכרח) או רכב עם עבירות גבוהה יותר שממוקד יותר על השטח, שבהחלט יכול להיות רכב נוח וטוב לכביש, תלוי בהשקעה שלך עליו. אני אישית נוסע בסיג''יי 8, מודל 89. הוא בבעלותי כ 3 שנים. לאחר שצברתי מעט ניסיון, אני יודע שאם היה ברשותי סכום כסף כזה ולא היה לי ג''יפ. הייתי קונה סיג''יי ממודל מאוחר ומשפר אותו, ומתאים אותו לעצמי. אבל אני חולה שטח...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול