פורומים

- שטח 4x4

מה אתה חושבים עדיףאופנוע גיפ או טרקטורון

02 באוגוסט 2009 ב 11:01 8 תגובות 1158 צפיות profile imageyaniv050
רק מי שהיה לו לי היה את שלושתם כל אחד לכמה שנים ויש לי דעה אבל אני רוצה לדעת מה אחרים עם נסיון בשלושתם חושבים
הוספת תגובה
  • 1. profile image גלעד4X4 02 באוגוסט 2009 ב 08:52

אין על כך תשובה ברורה

yaniv050 כתב/ה:
    "רק מי שהיה לו לי היה את שלושתם כל אחד לכמה שנים ויש לי דעה אבל אני רוצה לדעת מה אחרים עם נסיון בשלושתם חושבים"
    מי שאוהב לתת בגז לבד (זא ללא מש' ברכב) יהנה מאוד מאופנוע. מי שאוהב לתת בגז עם שותף ויש לו מקום לעגלה וכול הלוגיסטיקה שמסביב יהנה מטרקטורון. מי שיש לו משפחה ורוצה לצאת לטיולים יהנה מרכב 4X4. לי היה טרקטורון EX, אופנוע XR וVX800 והיום יש לי דיפנדר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image סיגל אדלשטיין 02 באוגוסט 2009 ב 10:07

זה ברור לא?

א. חייבים לשאוף  לשלושתם . ב. אני הייתי בוחרת בmotorbike.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. profile image חיים גן יבנה 03 באוגוסט 2009 ב 07:24

אופנוע שטח ג'יפ . זה הפתרון האידיאלי .

היות ועם טרקטורון חל איסור למשל לנסוע בכבישים מהירים .אז צריך גם עגלה ועוד... ואילו עם אופנוע שטח .וג'יפ אין שום הגבלות....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image yaniv050 03 באוגוסט 2009 ב 07:51

לחיים אופנוע שטח כמו טרקטורון אסור להסוע בכביש רק לדו מותר לגבי מהירות מי שרוצה לנסוע מהר גם בגיפ אפשר

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. profile image yaniv050 03 באוגוסט 2009 ב 07:53

סיגל אדלשטיין כתב/ה:
    "א. חייבים לשאוף  לשלושתם . ב. אני הייתי בוחרת בmotorbike."
    גם אני חשבתי כך בעבר אבל למה גם מי שיש לו את שלושתם משתמש במעודף עליו או בזול אז שלושתם וזול לא הולך ביחד

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. profile image yaniv050 03 באוגוסט 2009 ב 08:13

אני חושב שמה שאני יכתוב לא יסכימו אתי אבל ככה אופנוע מאוד מסוכן מיגון מציק אין תא מטען אתה תמיד לבד ואיןןןןן מזגן אבל בעל בצועים הכי טובים עובר כל מכשול טרקטורון מתקלקל כמעת כל נסיעה של יום שלם דורש כל מני דברים כמו גירוז עגלה ומלא כמעת כל מי שיש לו טרקטורון נוסע תמיד מאותו מקום וחוזר לשם בגלל הפחד התמידי ממשטרה כן גם לי היה את הפחד הזה מי שיש לו עגלה מתעצל לעלות את הטרקטורון בדגמים של שתי פעימות אוכל יותר דלק מכל גיפ אחר אבל כלי מדהים בעל יכולות קשות בסלעים שגיפים עוצרים טרקטורון ממשיך בנסיעה רצופה חבל שביטוח חובה עולה 4200 שח גיפים פחות חזקים יותר יקר להחזקה אבל יש תא מטען יכול לנסוע בכביש כמה חברה ביחד מנסיון שלי כמעט לא מתקלקל ביחס למה שאני מכיר מאופנוע וטרקטורון יותר בטוח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image Ogash Ofer 03 באוגוסט 2009 ב 08:56

אין כמו אופנוע

את דעתי כבר כתבתי בכתבה שהשוותה אופנוע - טרקטורון - ג'יפ - קישור
    ואין כמו אופנוע!
    אבל כמו כל כלי ומגבלותיו - ולאופנוע יש גם הכי הרבה מגבלות!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. profile image חיים גן יבנה 03 באוגוסט 2009 ב 09:04

יניב .אתה צודק.אבל ....

yaniv050 כתב/ה:
    "לחיים אופנוע שטח כמו טרקטורון אסור להסוע בכביש רק לדו מותר לגבי מהירות מי שרוצה לנסוע מהר גם בגיפ אפשר "
    השאלה הייתה מה עדיף ?מכל  3 האפשרויות . לדעתי עדיפות לג'יפ אם אתה בעל משפחה . ואם אתה בדרך כלל נוסע לבד, אז עדיף אופנוע דוש .שגם יכול לנסוע בכל דרך וכביש .וגם העלויות הם הכי נמוכות לאחזקה . לגבי טרקטורון הבנתי ,ששניינו באותה דעה אז אין מה להרחיב ....(הכל על סמך נסיון אישי )            

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול