מי זה היונה הזה?
נשמע טיפוס טיפוס
יונה, אי אפשר איתו..... ו... זהו!
יונה הוא אחד האנשים המצחיקים והטובים ביותר שהכרתי והייתה לי הזכות לטייל איתו. דרור.
ייאסו
ייאסו לכולכם, נראה טיול מדהים, תמונות יפות וכתבה ברמה
כול הכבוד
מה צריך יותר מזה?
טיול יפהפה, בחבל ארץ קסום, נופים מדהימים, אתרים ומקומות שטרם ראינו, אוכל של פעם וכל זאת בחברת אנשים מעניינים וכיפיים, עם תכנון, ארגון וביצוע יוצאים מן הכלל של המדריך דרור בן נבט - תודה, תודה. משה ואורנה.
יונה הוא אבא של חבר
יונה אדם מאוד מיוחד כדאי ומומלץ לפגוש אותו
יונה
אני חושב שנפלה בחלקך זכות לבלות איתו איש מדהים ומאוד מיוחד יש לו אישיות מישלו שלא דומה לאף אדם אחר
נראה טוב - יש עוד טיולים כאלו בתוכנית?
אפשר פרטים
טיולים בהמשך
אנחנו מוציאים טיול בסוכות לאותם מקומות עם אותו מסלול. לפרטים אפשר להתקשר אלי. דרור: 052-2831159 או לפתוח את הטיול באתר https://www.4x4.co.il/shop/productDetails.aspx?categoryId=1
האם יש שלג בחורף
והאם השבילים עבירים?
שלג
בחורף כל הרכסים מושלגים, צריך רכבים מדוגמים עם הילוך כוח, מנועים חזקים ועם צמיגי שטח מלא ובמקומות מסויימים שרשראות. אבל זה לא מבטיח כלום ולפעמים הדרכים לא עבירות בכלל, וכן גם הנהרות מוצפים ואין מעבר. אבל גם זו הרפתקה. דרור
pelopones - פה לא היה נס
פלופונס חבל ארץ לא מתויר וגם לא מאוכלס בצפיפות. נופים מרגשים בין חופים יפהפים לבין צוקי הרים המתנשאים לגובה רב. הטיול תוכנן בקפידה רבה על ידי דרור, שהכיר כל שביל בשטח (היו הרבה שבילים שעלו בין רגע מן העמק להר). במשך שמונה ימים ראינו וצילמנו בשטח שתי מכוניות שעסקו בעבודות תחזוקה, תחשבו על זה כאשר אתם תקועים בפקק בצומת גלילות וצאו לטיול הבא. תודה לדרור. נגה
היכן אפשר למצוא את המדריךומי יכול לתת לי
תגובה 13- מה רצית לשאול?
מעונית לצאת למסע -רבקה מכרמיאל
הייתי ברודוס כשבועיים, וחזרתי לפני שלושה שבועות
שבוע טוב-054-4471637 תודה
עדכון - נוסף וידאו מהמסע ליוון
יופי של סרט מהפלופונס
עושה חשק לצאת שוב!!!
הסרט מזכיר את הרגעים הקסומים שהיו במסע.
אילן, תודה על העריכה, כמעט עולה על המציאות.
דרור
מדהים, מקסים ומעורר קינאה