פורומים

- שטח 4x4

זיהוי במכשירי קשר

07 באוגוסט 2009 ב 14:12 7 תגובות 2300 צפיות cableguy
ניתן לבצע זיהוי ייחודי לכל מכשיר מכשיר קשר. כאשר ג'יפים נוסעים בשיירה או בקבוצה, ניתן לראות מי לחץ - על הצג של מכשיר קשר מופיע מספר. בדיוק כמו נהגי מוניות וסדרן שרואה את המספרים.  עובד היטב ברוב מכשירי קשר מוטורולה מה דעתכם על הרעיון ?
הוספת תגובה
  • 1. cableguy 18 באוקטובר 2009 ב 11:35

זיהוי MDC1200

cableguy כתב/ה:
    "ניתן לבצע זיהוי ייחודי לכל מכשיר מכשיר קשר. כאשר ג'יפים נוסעים בשיירה או בקבוצה, ניתן לראות מי לחץ - על הצג של מכשיר קשר מופיע מספר. בדיוק כמו נהגי מוניות וסדרן שרואה את המספרים.  עובד היטב ברוב מכשירי קשר מוטורולה מה דעתכם על הרעיון ?"
    זיהוי MDC1200 בפעולה: http://www.youtube.com/watch?v=w8qq7iUI2LM ניתן להפעיל במכשירי מקסטרק (16 פין), ספקטרה, HT1000, MTS, MTX ואפילו ב MT1000 אני מריץ PILOT על הנושא אז מי שרוצה לשתתף בניסוי מוזמן לפנות אליי מינימום 2 אנשים לניסוי ללא שום התחייבות מצידם.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. profile image baruchperl 20 באוקטובר 2009 ב 06:39

בשביל מה?

בשביל מה זה טוב?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. cableguy 20 באוקטובר 2009 ב 13:37

זיהוי במכשירי קשר

ניתן לדעת מי דיבר במכשיר (תצוגת מספר/שם במכשירים מתקדמים)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image baruchperl 20 באוקטובר 2009 ב 16:39

בשביל מה?

cableguy כתב/ה:
    "ניתן לדעת מי דיבר במכשיר (תצוגת מספר/שם במכשירים מתקדמים)"
    אני נוסע עם אנשים ואם מישהו דיבר אני שומע אותו ויודע מיהו. אם לא קלטתי וחשוב לי לדעת אני אומר: מי דיבר עכשיו או משהו דומה אתה מציע לתת לכל אחד קוד ושכל הזמן נסתכל בתצוגה של המכשיר במקום על הדרך וננסה? בשביל מה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. cableguy 20 באוקטובר 2009 ב 20:17

תגובתי

למה כל הזמן להסתכל על התצוגה ולא על הדרך ? אם לא קלטת טוב מישהו אז אתה תראה את הזיהוי שלו על הצג. כמוכן אתה יכול להעביר קריאה סלקטיבית לכולם או קריאה אישית חמספר כלשהו, ישנה גם דרך לדעת עם המכשיר של החבר שלך דלוק בכלל, להעביר אות מצוקה ועוד. סהכ הצאתי רעיון יפה של ניהול צי רכב. כמוכן יש לי עוד פתרון יפה זה לחבר את מקסטרק למקלט GPS וכך אתה יכול לראות במחשב של האוטו את כל החבר'ה במפה ביחס אליך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. cableguy 20 באוקטובר 2009 ב 20:32

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. cableguy 22 באוקטובר 2009 ב 09:43

MAXTRAC GPS

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול