פורומים

- שטח 4x4

מוסכים רבותי מוסכים !!

11 במרץ 2001 ב 19:02 3 תגובות 414 צפיות אורח/ת
אז ככה .. היה לי לצב גמור בציר האחורי מאחורה בצד של הדיפ' במכשירי תנועה יש צלב אורגינאלי ללא פטמת גירוז 202 ש"ח לפני מע"מ ... אם רוצים להרכיב לבד. במוסך שמר אמרו לי שצלב ועוד עבודה זה בערך 300 וקצת כולל מע"מ ... ואז !! תודה לנימרוד, מכון גלמט. לגלי הינע וצלבים. תודה לאברהם על העבודה שעשה לי באוטו היום. חצי שעה עבודה כולל פירוק והרכבה של הגל הינע ! צלב חדש עם פטמת גירוז ! הסברים חיוכים ואוירה כללית נעימה מאד. 175 ש"ח כולל מע"מ. וכבר בהתחלה אמרו לי לפני שהעלו את האוטו על הליפט שהבדיקה הראשונית חינם. (ידעתי מראש שהצלב גמור אז אני בטוח שלא עבדו עלי שם). מומלץ בחום.
הוספת תגובה
  • 1. גדי מאיר 11 במרץ 2001 ב 18:42

כתובת המוסך? טלפון? אני מבין

כתובת המוסך? טלפון? אני מבין שהוא מחזיק צלבים בגדלים שונים להרבה כלי רכב?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. שחר 11 במרץ 2001 ב 19:54

מצטרף להמלצה!! חברה מקצוענים

מצטרף להמלצה!! חברה מקצוענים הוגנים ולא יקרים ולגבי הכתובת והטלפון.. הם נמצאים בצ''ק פוסט ליד מוסך ארז הטלפון בדפי זהב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 11 במרץ 2001 ב 23:00

המוסך נימצא ליד מוסך ארז להונד

המוסך נימצא ליד מוסך ארז להונדה וולבו כשבאים מחיפה לכיוון הקריות מיד אחרי צורת לב המיפרץ ניכנסים ימינה לכביש השרות ומיד שוב ימינה ממשיכים ישר כמעט עך הסוף וזה נימצא בצד שמאל. וכן הם מחזיקים צלבים מכל סוג גודל גזע ומין. כשאני הייתי שם היו שם על הליפט טנדר טויוטה, וולבו, שברולט משהו וכן אנוכי. מחר חגי יהיה שם אז אני אבקש ממנו להביא את הטלפון שלהם.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול