ערן, אם אני לא עונה זה כי אין
ערן, אם אני לא עונה זה כי אין לי מה לענות... אין לי שום דבר חכם להגיד על החופשים שלך, מצטער. לגבי המאורר החשמלי - אחה''''צ אכתוב תשובה מפורטת. להתראות בשטח
ועד שנמרוד יענה אני אוסיף משהו
ועד שנמרוד יענה אני אוסיף משהו בקשר למאוורר אז יש הגיון מסוים בדבריך אבל ... מאוורר מכני נותן הרבה יותר הספק מחשמלי הוא הרבה יותר פשוט ולכן יותר אמין יש יתרונות אחרים שלא הבאת כמו זרימת אוויר אחידה שתקרר טוב גם כאשר המנוע בטורים נמוכים. או יכולת ניתוק במעבר מים עמוקים. אבל בשבלי אני מעדיף אמינות ופשטות והיות ואף פעם לא נתקלתי בבעיות קירור אני משאיר את המצב כמו שהוא על אף שיושב לי בבית מאוורר חשמלי לרכב שרק מחכה שאני אקח אותו :)
אוקיי, אז כולם פה נותנים לי עצ
אוקיי, אז כולם פה נותנים לי עצה ללכת למוסך. החלטתי לפרק את זה קודם כל לבד ולראות מה קורה שם. אם אראה שאין מה לעשות אחזיר הכל למקום ואפנה למוסך. בקשר למאוורר, מוני, ברישומי התכוונתי לכך שהוא מקרר גם בטורים נמוכים, אך באמת לא הזכרתי את עניין מעברי המים.
ערן , לא יעזור אם תפרק לבד תסת
ערן , לא יעזור אם תפרק לבד תסתכל ולא תדע מה לעשות . קראתי עכשיו את השאלה שלך , דבר ראשון אתה צריך לוודא שהחופש הוא אכן מהקינג פין , כיוון שזה לא החופש הכי שכיח . אתה צריך להרים את הגלגל ושמישהו אחר ינענע אותו אנכית ואתה תסתכל .אם אכן תצטרך להחליף קינג פינס , זה אפשרי בהחלט .
אגב מוני , גם אצלי צריכת הדלק
אגב מוני , גם אצלי צריכת הדלק זהה לשלך , אבל אצלי זה קורה רק שהגיפ חונה שבוע והמנוע מדומם .
ניר אני מבטיח לך שצריכת הדלק ש
ניר אני מבטיח לך שצריכת הדלק שלי היא אמיתית ! והסיבה היא גם קרבורטור מכוון אבל גם ואולי בעיקר צורת נהיגה. אני לא יודע איך אתה נוהג אבל ראיתי רבים מבעלי ה CJ שאוהבים לעלות עליות בכביש בשאגת מניע זה אולי מאוד מרשים אבל גם בזבזני בדלק !!! אז אני נוסע 80 קמש לא מרים אף פעם טורים מעל 2500 אז אולי כולם צוחקים עלי שאני נוסע כמו סבתא אבל קרא לי משוגע, אותי לא מענינת הנסיעה המנהלתית בכביש. או שאגת המנוע על שביל חצץ וגם כשזה מגיע לעבירות בשטח לא תמיד צריך בכוח לפעמים גם בשכל. ואז צריכת הדלק היא טובה. אגב אם יש לך נסיון בהחלפת קינג פינס אנא שתף אותנו. ממה שראיתי בצילטון אפשר להחליף זה אפילו לא קשה אבל צריך מכשרים מיוחדים. ומחיר חולץ מתחיל מ 200 שח !!!
אם תצטרך להחליף קינג פין , אז
אם תצטרך להחליף קינג פין , אז לפני שאתה מפרק ונתקע , כדאי שתצטייד מראש בשני קינג פין חדשים .תאלץ להוציא את הציריה , הפרוצדורה מתוארת בגיפולוג ובספר של היינס שאני מבין שיש לך אותו . אני זוכר שספר הטיפולים מראה חליצה והרכבה באמצעות חולץ (אפ -ציר), אני לא רואה שום בעיה לפתוח את האומים ולחלץ את הפינים באמצעות מכות פטיש בריא . גם את ההרכבה אפשר לעשות עם פטיש בחלק התחתון של הפין , רק להרכיב קודם את העליון כדי שאפשר יהיה להעזר במאריך דרך החור התחתון ע''מ שאפשר יהיה לדפוק עליו .
אם תצטרך להחליף קינג פין , אז
אם תצטרך להחליף קינג פין , אז לפני שאתה מפרק ונתקע , כדאי שתצטייד מראש בשני קינג פין חדשים .תאלץ להוציא את הציריה , הפרוצדורה מתוארת בגיפולוג ובספר של היינס שאני מבין שיש לך אותו . אני זוכר שספר הטיפולים מראה חליצה והרכבה באמצעות חולץ (אפ -ציר), אני לא רואה שום בעיה לפתוח את האומים ולחלץ את הפינים באמצעות מכות פטיש בריא . גם את ההרכבה אפשר לעשות עם פטיש בחלק התחתון של הפין , רק להרכיב קודם את העליון כדי שאפשר יהיה להעזר במאריך דרך החור התחתון ע''מ שאפשר יהיה לדפוק עליו .
מוני , אני לא מפקפק בדבריך , ר
מוני , אני לא מפקפק בדבריך , רק שאצלי לצערי גם שהגיפ עומד במקום כמה ימים נראה לי שהוא ממשיך לשתות דלק , באשר לחולץ , אכן אם אתה רוצה חולץ טוב זה קצת יקר ולא כדאי לגעת בכלים זולים כי הם ישברו כמו כלום . אני נסחפתי יום אחד וקניתי חולץ במחיר מציאה של בערך 250 ש''ח , מאז אני משתמש בו כמעט בכל טיפול וזה שיפור עצום באיכות החיים , לא הייתי מתנגד לעוד כמה כאלה בגדלים שונים ונראה לי שבהזדמנות אני פשוט אאלתר משהו כזה .
ניר מוכרת לי התופעה והיא מחרי
ניר מוכרת לי התופעה והיא מחריפה ביום קיץ חם כאשר הדלק מתאדה בקצב מזורז. הפתרון אצלי היה להחליף את הצינורות המובלים אל מעבה אדי הדלק. אצלי במקום צינור אוורור יש חיבור למעבה שהוא למעשה קופסה סגורה. כאשר החלפתי את הצינורות הסדוקים אליו וממנו נפתרה הבעיה. אני לא יודע אם אצלך יש סידור כזה. אגב בקשר לחום המנוע אז כנראה שזה עוזר בתצרוכת הדלק אבל זה לא עוזר לקרבורטור הוא הפך להיות יותר משוגע ולפעמים כאשר האוטו קופץ בחריפות כמה זמן הוא מציף. יש לך איזה פתרון בדוק מהשרוול. אני מכיר כמה אבל רק תאורטים. ועוד משהו נוצרה לי נזילה קטנה מהמקום בו צנורית בדיקת השמן נכנסת למנוע. יש שם גומיה שצריך להחליף או שבגלל שיפועים חרפים השמן נזל ?
תודה רבה לכם, מוני וניר!! כעת,
תודה רבה לכם, מוני וניר!! כעת, יש בי תיקווה שאוכל לתקן את זה בעצמי ללא מיליון ש''''ח. אפרק את כל העסק קודם ואז אבדוק מה דפוק ואקנה את החלקים הנחוצים. כמובן בתיקווה שאצליח ואבין משהו מהספר של היינס. אין לי הרבה ניסיון בזה, אבל אנסה.