פורומים

- שטח 4x4

דרושה הבהרה

12 במרץ 2001 ב 10:09 4 תגובות 412 צפיות אורח/ת
כשאתם אומרים מעלה זה או אחר לא עביר לרכב נטול נעילות. הכוונה היא שרכב ללא נעילות דיפ' קדימה ואחורה לא עולה נקודה. ! או שעולה אבל במחיר פירפורים ממושכים השמדה מוחלטת של הצמיגים וסבירות גבוהה לציריות/דיפ'/וכו' שבורים ? תודה. חוצמיזה מישהו יודע מה המצב של מעלה נוח/יאיר/עקרבים ? עביר לרכב נטול נעילות ? שוב תודה.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 12 במרץ 2001 ב 10:00

גיא למושג לא עביר יש הרבה פרוש

גיא למושג לא עביר יש הרבה פרושים לדוגמא נאמר שמחמל לא עביר לנטול נעילות ואז בא ארז ואמר שהוא עבר אותו ללא נעילות. אז המסקנה היא שאם משהו רצני אומר לך שהוא לא עביר לנטול נעילות תבין מזה שאם אתה נהג טוב מאוד ובאת ביום בו המעלה נוח והיה לך מזל או הזמן לנסות שוב ושוב יתכן ותצליח לעלות אבל האם שווה לקחת את הסיכון שהטיול שלך יתמסמס לו על עליה של מעלה אחד ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 10:14

נהפוך הוא מוני ידידי. אני א'

נהפוך הוא מוני ידידי. אני א'' לא רואה את עצמי כנהג טוב מאד או מנוסה בכלל. ב'' אני ממש ממש לא מתכונן לנסות שוב ושוב אני מאלה שאם לא הולך פעם מקסימום פעמים אני מוותר ובפרוש ! ג'' אני לא מתכונן לשבור את האוטו נקודה. בגלל זה אני שואל כדי לדעת איך לבנות את המסלול שיעבור במעלים קלים ואפשריים !!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 10:31

מעלה נוח, לא קשה במיוחד, גם לר

מעלה נוח, לא קשה במיוחד, גם לרכבים נטולי נעילות. מעלה יאיר כנ''''ל, אולי תדרש מעט בניה. מעלה עקרבים עביר אפילו לסמוראי נטול נעילות, זה אספלט סלול :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 15:43

תודה רבה.

תודה רבה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול