פורומים

- שטח 4x4

האם כדאי לשים בולמים מסוגים שו

12 במרץ 2001 ב 15:13 6 תגובות 763 צפיות יוסי שנהב
הכוונה היא לבולמים בעלי שיכוך שונה מקדימה ומאחורה עם מנת להשיג אופטימיות בכביש וגם בשטח. מדובר כאן על CJ-5 שזה רכב מאד קצר ולכן העומס על המיתלים האחוריים הוא קטן יחסית ועל המתלים הקדמיים יש עומס סטנדרטי של ג'יפ. האם זה נכון שבולמים אחוריים קשיחים יותר נותנים נוחות בכביש + יציבות ושילוב של בולם בינוני קדמי עם בולם HAVY DUTY אחורי יתנו שיפור בנטיה של הרכב "להטוט ראש" בסיבובים אבל בנוסף יתנו נסיעה נוחה יחסית ולא קשה מידי?
הוספת תגובה
  • 1. יוסי שנהב 12 במרץ 2001 ב 13:28

אופטימיות = אופטימליות

אופטימיות = אופטימליות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. יוסי שנהב 12 במרץ 2001 ב 13:31

אופטימיות = אופטימליות

אופטימיות = אופטימליות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 15:58

ההיגיון שלי אומר שכמה שהעומס ק

ההיגיון שלי אומר שכמה שהעומס קטן יותר מספיק בולם רך יותר ולכן מאחורה יש יוצר בולם רך יותר כי אין עליו הרבה עומס. יש לי את הבעיה הזאת אגב בסמוראי. לעיתים קרובות מידי אני מגיע למצב של פריקת לחץ מהירה מידי של הקפיצים האחוריים והאוטו קופץ באויר. ממש לא נעים.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 17:42

חפש רכב בעל מערכת רנצ''ו אלקטר

חפש רכב בעל מערכת רנצ''ו אלקטרופנאומטית מבוקרת מתוך הרכב וכך תוכל לבצע את כל הנסיונות שדיברת עליהם, כעיקרון מערכת זו מאפשרת לך נסיעה במצב בולמים שונה קדימה ואחורה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. 4x4hotmail 12 במרץ 2001 ב 18:20

למה אנחנו מתקעשים להמציא הת גל

למה אנחנו מתקעשים להמציא הת גלגל מחדש. אתה יודע כמה בעלי ג''יפים CJ5 יש בעולם? אתה יודע כמה מהם כבר ניסו כל שילוב של בולמים קפיצים? היכנס לפורום אמריקאי כלשהו ותבדוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. יוסי שנהב 13 במרץ 2001 ב 05:42

לא מנסים להמציא את הגלגל. פשוט

לא מנסים להמציא את הגלגל. פשוט רוצים לשמוע מבעלי נסיון בארץ. אבל בכל זאת, חיפוש בפורום ארה''''בי הוא רעיון טוב.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול