פורומים

- שטח 4x4

הודעה מפוצצת (לדעתי)

12 במרץ 2001 ב 19:01 2 תגובות 696 צפיות אריק2
הודעה זו מנסה לעקוב ולבדוק מאיזה חומר עשויים המשפרים בארצנו ! פשוט היום לאחר בירור פשוט...גיליתי תגלית...יוריקא... בכל אופן, עובדתי זה מדבר על קפיצים מסוג פרוקומפ שמותקנים כאן בארץ...אבל מפה ועד להסיק מסקנות על דברים אחרים...הדרך קצרה ביותר. והמקרה: אצלי מותקנים להם בשלווה קפיצי פרוקומפ 4", עד היום מה שיידעתי הוא שאמורים להיות 4 עלים מקדימה, וחמישה מאחור. מאחר וחבר (אסף) רצה לוודא לגבי קיט שהוצע לו הוא "אמיתי", פתחתי את דפי הווא ווא ווי ווא (WWW) וקראתי. אז ככה, בחו"ל (ארצם של הטיפשים והלא קריאטיוויים), נמכר סט כזה עם נתונים עבור הקפיצים האחוריים, ואותו כנ"ל לגבי הקידמיים. מה שגיליתי הוא שהמתקינים והמשפרים למיניהם משום מה מתקינים את כל הקיט הפוך (ולעיתים שמים רק קפיצים אחוריים שהינם יותר זולים) אני מצרף שני לינקים שמראים בנפרד את המספרים הסידוריים של הזוג הקידמי ושל האחורי. 1. זה הקידמי : https://www.macromotive.com/shopping/goShopping.cfm?tag=4.1.107.186.1773.146 2. זה האחורי : https://www.macromotive.com/shopping/goShopping.cfm?tag=4.1.107.186.3589.147 מכיוון שלדעתי זה דבר חשוב, אזי אני מפרסם את זה בכל הפורומים...שכולם יידעו דבר נוסף שמאד מעניין אותי הוא האם למישהו איי פעם נשבר כזה קפיץ ? אם כן אז יש לו עילה מישפטית מוכרת, מובהרת ומוגמרת ותיקון החלפה ופיצוי הולם... אני מקווה שאף אחד עדיין לא נפגע ממקרה כזה !!! ועכשיו שאתם הולכים להתקין משהו אולי תתחילו כבר לפתוח עיניים ולהבין שזו אינה עבודת קודש (המשפרים למיניהם) אגב, האם יש מישהו, כמו שרוני אומר, "מתוך הפוזיציה" שמוכן לענות ?

1

2

הוספת תגובה
  • 1. אריק2 12 במרץ 2001 ב 17:37

למען הסר ספק...כמו שהחבר הטלפו

למען הסר ספק...כמו שהחבר הטלפוני ייעץ לי: אצלי (אני מכיר עוד מישהו לפחות שגם אצלו) מותקן הקיט הזה הפוך !!! האחורי אצלי מותקן מקדימה והקידמי מאחורה ! מה שאומר לא בטיחותי, לא לפי הוראות ייצרן וכו וכו... למה ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 13 במרץ 2001 ב 07:25

אריק זכורה לי שיחה ביננו בה את

אריק זכורה לי שיחה ביננו בה אתה אמרת שעדיף ללכת למשהו מקצועי שיודע מה הוא עושה ואני אמרתי שעדיף לעשות את זה בעצמך. אז אכשיו אתה מבין למה אני מתכוון. גם אם אתה לא עושה זאת בעצמך כדאי מאוד לדעת איך עושים את זה נכון. עדין זכורה לי הפעם האחרונה שבאתי למוסך, כמו חלום ביעותים. בסך הכול רצתי לחזק את אום הגלגל. ולא רצתי לעשות את זה בעצמי כי לא היה לי זמן או את הבוקסה. אז המוסכניק החביב שקרה לעצמו מורשה, פתח את הנועל ועם איזמל סגר לי את האום. ועל ה''''טיפול'''' הזה נאלצתי לשלם 300 שח במחיר הזה היתי קונה את הבוקסה וסוגר בעצמי כמו שצריך. אז אולי לא כל אחד רוצה להתלכלך בגריז. אבל כל אחד שמשפר את רכבו צריך לדעת מה הוא עושה ואיך צריך לעשות את זה.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול