פורומים

- שטח 4x4

רעש לאחר כיבוי מנוע בSIX

12 במרץ 2001 ב 22:24 8 תגובות 2200 צפיות אורח/ת
בגי'פ שקניתי יש רעש מוזר לאחר כיבוי המנוע מאזור מכסה השסתומים. לדעתי זה קשור במעבר שמן זה נשמע כמו שמן תקתוקים כאלו בקצב לא סדיר. האם לעובדה שהפקק האחורי במכסה סתום יש תרומה לעניין. אשמח להחכים. ודרך אגב הגי'פ פשוט פנתר.
הוספת תגובה
  • 1. שחר 12 במרץ 2001 ב 21:01

הרעש שאתה שומע הוא הרעש מהמניפ

הרעש שאתה שומע הוא הרעש מהמניפל פל האגזוז כשהוא מתקרר ויש את זה לכל המכוניות

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 21:14

לא נראה לי הגיוני בעליל אני ב

לא נראה לי הגיוני בעליל אני בטוח שזה מגיע מאזור מכסה השסתומים

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 21:23

היי חרדלון. על מיכסה השסתומים

היי חרדלון. על מיכסה השסתומים יש שני פתחים עליונים. הפתח האחורי אמור להיות מחובר למיכסה על הקרבורטור, והקדמי לצינור שיוצר ואקום וניכנס חזרה לסעפת היניקה. תפקיד המערכת הזאת הוא לקלוט את התערובת של הדלק שהצליחה לברוח מחלל הבוכנה, דרך הרינגים, לתוך המנוע, ולשרוף אותם מחדש. יכול להיות שהבעלים הקודמים סתם את הפתח האחורי מכיוון שבמקום שייוצר שם ואקום (כמו שאמור להווצר אם הכל תקין) נוצר שם לחץ חיובי, ויוצאים משם גזים. אם זה כך, אז זה אומר שהמנוע במצב לא טוב. בכל מיקרה, זה לא קשור לרעשים שאתה שומע. מה שאתה שומע זה כנראה רעשים של חלקי המנוע שמתקררים, ומשנים קלות את גודלם עקב ההתקררות. משום שהם מחוברים יחדיו אז אפשר לשמוע, את החיכוך ביניהם. אני חושב שזה נורמאלי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 21:39

אבישי תיתחדש ! לא ידעתי שקנית

אבישי תיתחדש ! לא ידעתי שקנית ג''יפ חדש. מתי אתם מיצטרפים לטיול ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 22:01

גיא מה נשמע קניתי סיקס 87 אימ

גיא מה נשמע קניתי סיקס 87 אימתני יופי של כלי מתי מטיילים? ראיתי שאתה מוכר CB אני רוצה לקנות עכשיו מכשיר כזה צור קשר מחר 052771016

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 12 במרץ 2001 ב 22:05

אורן גם קנה CJ7 מודל 86 לא מיז

אורן גם קנה CJ7 מודל 86 לא מיזמן ובקשר למכשירי קשר בסוף לא מוכרים אבל אני ארים לך טלפון מחר בכל מקרה. לילה טוב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. חגי 13 במרץ 2001 ב 06:33

אבישי תתחדש על הג''יפ . דרך

אבישי תתחדש על הג''יפ . דרך אגב אני חושב שהג''יפ של אורן הוא גם CJ6 . ושוב תתחדש . חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 13 במרץ 2001 ב 19:18

אבישי תתחדש על הכלי!!!!! מה ע

אבישי תתחדש על הכלי!!!!! מה עם הווינר???? הרעשים שאתה שומע הינם ללא ספק רעש המתכת אשר משנה את נפחה לאחר החימום והקירור אין סיבה לדאגה!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול