אם בדואי יבוא אל הכיפה הקטנה
אם בדואי יבוא אל הכיפה הקטנה והמבודדת שלך באמצע שום מקום הוא עלול לעולל דברים יותר קשים. עדיף להיות עם עוד כמה חברה לא ?
בשמורות טבע אסור לישון אלא באי
בשמורות טבע אסור לישון אלא באישור פקח או במקומות המסומנים לשינה.. בדרום לא כדאי לך לישון לבד ותמיד עדיף לצאת לטיול בן כמה ימים עם אנשים חמושים...
כן ... נכון .. אבל למה לו לבוא
כן ... נכון .. אבל למה לו לבוא לסוף העולם ? זה ההיגיון שלי אבל אני ממש לא בטוח בגלל זה אני שואל
במידה ויגיע הבדוואי...תעשה לו
במידה ויגיע הבדוואי...תעשה לו תה!!! חוץ מזה ,,בתל אביב יותר מסוכן... מה זה בדוואי??? איזה חיית טרף?? אתה יכול לישון בשקט...בכל מקום,,רק תזכור על הכיפה קרררר..תשן בעמק.צמוד לקיר המערבי..אז שמש הבוקר לא תעיר אותך מוקדם...לילה טוב!!!!
אל תפחידו סתם את הבן אדם ! רק
אל תפחידו סתם את הבן אדם ! רק תדאג לנקות אחריך טוב טוב ולא להשאיר סימני לכלוך או מדורה !
לגבי לינה בשמורות טבע,,,,, הל
לגבי לינה בשמורות טבע,,,,, הלינה אסורה רק!!! ואך ורק!!! ובכניבה לשמורה מוצב שלט האוסר זאת!!! במידה ואין שלט....אפשר ללון היכן שרוצים...
אני לא מפחד מהבדואים .. אני רק
אני לא מפחד מהבדואים .. אני רק שומע שהם אוהבים לקחת סיבוב בג''יפים של אנשים נחמדים שנסעו לטייל בדרום .... ואני אוהב את האוטו שלי קצת יותר מידי ולא יכול לחשוב על פרידה ממנו ... :)
אם אתה חושש שמישהו יקח לך את ה
אם אתה חושש שמישהו יקח לך את האוטו באמצע הלילה, אז תפרק את הכבל הראשי שהולך למפלג. ניתוק פשוט, ול''''גנב'''' יקח כמה שניות יקרות למצוא את זה והרעש יעיר אותך ויתן לך זמן לצאת אליו עם פנס או שאריות מהארוחת ערב. טיול נעים.
תודה על כל ההצעות בהחלט אני לו
תודה על כל ההצעות בהחלט אני לוקח בחשבון
אם אתה בשמורת טבע הלינה אסןרה
אם אתה בשמורת טבע הלינה אסןרה פרט לחניוני לילה וזאת מהסיבה שבשעות הערב והלילה יורדים בעלי החיים אל הנחלים כדי לשתות מים אם יהיה בדרכם רכב או קבוצת אנשים הם פשוט לא ירדו לשתות ולכן אסור לחנות במקומות כאלה אבל אם אתה לא ישן בנחל אלה על שביל בשמורת טבע שנמצא על קו רכס ותנקה אחריך את הזבל אין סיבה לא לישון שם
בתוך שמורת טבע, לא ישנים מחוץ
בתוך שמורת טבע, לא ישנים מחוץ לחניונים. נקודה. יש מספיק מקומות לישון, יש מספיק מקומות שהם לא שמורת טבע. גם את ההר חיות חוצות כדי לשתות, ואין שום סיבה לישון מחוץ לחניון. שמורת טבע, כשמה כן היא, נועדה לשמר את הטבע.
אפרופו מקום שינה באחד מהטיולי
אפרופו מקום שינה באחד מהטיולים בשנה שעברה הפתיעו אותנו שני בדואים (על אהמר (ניחשתם נכון גששים לא אלאה אותכם בסיפור ארוך אבל טיפ חשוב הם לימדו אותנו רצוי מאוד לישון על חלוקי נחל מהסיבה שלעקרבים קשה ללכת על חלוקים והסיכוי שניפגש בהם הוא גבוה הרבה יותר מאשר בדואים ולא בטוח שפחות מסוכן רוב החניוני לילה לא הכי נקיים בגללנו ניתן לישון כמה מטרים מהחניון ומניסיון הפקחים לא באים עם רולטקה בגיפ אז תנסו למצא איזה ערוץ קרוב ושנו שם לילה טוב.....בועז
אפרופו מקום שינה באחד מהטיולי
אפרופו מקום שינה באחד מהטיולים בשנה שעברה הפתיעו אותנו שני בדואים (על אהמר (ניחשתם נכון גששים לא אלאה אותכם בסיפור ארוך אבל טיפ חשוב הם לימדו אותנו רצוי מאוד לישון על חלוקי נחל מהסיבה שלעקרבים קשה ללכת על חלוקים והסיכוי שניפגש בהם הוא גבוה הרבה יותר מאשר בדואים ולא בטוח שפחות מסוכן רוב החניוני לילה לא הכי נקיים בגללנו ניתן לישון כמה מטרים מהחניון ומניסיון הפקחים לא באים עם רולטקה בגיפ אז תנסו למצא איזה ערוץ קרוב ושנו שם לילה טוב.....בועז