פורומים

- שטח 4x4

מה אני שומע שיש בסמוראי מנורה

13 במרץ 2001 ב 11:01 7 תגובות 772 צפיות אורח/ת
כשנימצאים ב 4 על 4 ?????? איפה ?? למה לי אין ?
הוספת תגובה
  • 1. זאביק 13 במרץ 2001 ב 09:49

בלוח שעונים הראשי אמורה להיות

בלוח שעונים הראשי אמורה להיות נורה שנדלקת ב-4X4 (ב-LOW וב-HIGH). לא זוכר איך היא נראית, אבל בטוח שלי היתה כזו (סמי 92).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 13 במרץ 2001 ב 10:56

יתכן שהנורית שרופה או כל דבר א

יתכן שהנורית שרופה או כל דבר אחר בדרך אל הנורית. לא הייתי משקיע בזה יותר מידי זמן על-מנת לתקן מכיוון שאתה יודע טוב מאד מתי אתה על 4X4. אם תסתכל טוב על לוח השעונים במקביל למטה לנורת האור הגבוה תמצא סימון של 4X4. ביי, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 13 במרץ 2001 ב 14:27

אז ככה: מצאתי חוט חשמל דו גיד

אז ככה: מצאתי חוט חשמל דו גידי תלוש מנתדתד לו ליד הטרנספר. איך אני יכול לדעת אם זה החוט של ה יונית בלם יד (שגם לא עובד) או של היונית 4 על 4 ? ואיפה היונית הזה בכלל נמצא ? אני מתכוון על הטרנספר ? תודה

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 13 במרץ 2001 ב 16:23

טוב חברה לי יש סמוראי 84 והכן

טוב חברה לי יש סמוראי 84 והכן יש נורה בצד שמאל של ההגה טיפה למטה בצורה מרובעת שכאשר מכניסים ל- 4X4 LOW או HIGH הנורה נדלקת וכתוב באור ירוק וכתוב 4X4 לידיעתכם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. חגי 13 במרץ 2001 ב 18:11

גיא אתה כמובן מוזמן להגיע אלי

גיא אתה כמובן מוזמן להגיע אלי לעבודה מחר, להתכופף ולבדוק בעצמך . חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אורח/ת 13 במרץ 2001 ב 19:29

באמת תודה לך חגי אבל אורן אומ

באמת תודה לך חגי אבל אורן אומר שהיונית לא נימצא למטה אלא למעלה בצד של הידית אז אני אחפש אותו מחר אצלי אם לא ירד מבול כמו עכשיו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פסטר 14 במרץ 2001 ב 07:32

גיא מה שלומך! שני החוטים הם ש

גיא מה שלומך! שני החוטים הם של ממסר שצריך להיות מחובר אליהם. אם תקצר ביניהם המנורה תדלק לא השקעתי בזה כי זה לא משמעותי לפעמים בסיבובים היא נדלקה מהקצר לכן היא שמישה רק תוסיף ממסר

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול