נימרוד, בוא לטייל איתי מתישהו.
נימרוד, בוא לטייל איתי מתישהו. נשווה את צאיכת הדלק, ואם אצלי היא באמת טובה יותר אז נכוון לך את הג''יפ כראוי.
נמרוד גם אני התפלאתי אבל עם עו
נמרוד גם אני התפלאתי אבל עם עובדות לא מתווכחים. הכנסתי לרכב דלק ב 180 שח שהם 44ץ2 ליטר נסעתי 340 קילומטר לפי הספידומטר שלי והוא מדיק בדקתי. לא גמרתי את כל הדלק (נשארו 5 ליטר) אבל גם אם היתי גומר את כל הדלק תצרוכת הדלק שלי היתה עומדת על 7.69 שזה רחוק מאוד מ 5.6 שלך. בדיעבד גמעתי כ 40 ליטר ואז התצרוכת עומדת על 8.5 היות והרכב אצלי חצי שנה ואני בודק תצרוכת דלק אני בדרך כלל מגיע לאחד ל8.5 מחוץ לעיר ואחד ל 6 בעיר. בשטח כמובן המצב משתנה לכל כיוון כאשר בשטח קשה מאוד זה יכול גם להגיע לאחד לאחד. אגב לדעתי הנסיעה הזו היתה חסכנית במיוחד בגלל שנסעתי לרמת הגולן. עליתי למעלה בדרך קצרה יחסית וירדתי בדרך ארוכה למטה בכביש. ובירידות צריכת הדלק כמובן מאוד קטנה לכן הגעתי לצריכה כל כך טובה. אגב פעם נסעתי איתך ואני חיב להגיד שהנסיעה שלך היא לא חסכנית במיוחד. איך להגיד בעדינות - אתה אוהב להרגיש את הכוח של המנוע. אולי בגלל זה הצריכה אצלך גבוה. כמו כן אני יודע שהקרבורטור שלך לא מכוון ובעיתי. אשמח לפרק אותו ולהראות לו איך צריך להתנהג.
מוני וערן, אני מקווה שאתם לא נ
מוני וערן, אני מקווה שאתם לא נעלבים, אבל חובתי המוסרית להטיל ספק במה שנראה על פניו טוב מדי! כמו שאמרתי מספר פעמים, אני יותר מאשמח להגיע לצריכת דלק כמו שלכם. אני מודה שאני לא נוסע בנסיון מודע לחסוך כל טיפה, אולם גם בנסיעות בינעירוניות ליליות רצופות נטולות עצירות ופקקים מחיפה לבארשבע במהירות 80 לא הצלחתי לעשות יותר מ6.7 ק''''מ לליטר. אני מציע ככה - קודם תבססו את המספרים שלכם במדויק ולאורך זמן, כולל בדיקה של הספידומטר. אחרי זה תנסו לבודד בדיוק מה שונה אצלי ואצלכם, ואיך אוכל לשפר את הצריכה. אני לא אתן לאף אחד ככה סתם לפרק לי את הקרבורטור, אבל אשמח לשבת שבת אחת איתך מוני ובאמת ננסה להשוות במדויק בין שני הג''יפים ולעלות על ההבדלים ואולי תלמד אותי לכוון כמו שצריך (אני אומר את זה ברצינות, בנוגע למנוע אתה יודע יותר ממני). ערן, דווקא בטיולים אני בדרך כלל לא מודד צריכת דלק כי זה באמת לא מעניין. אבל אתה צודק, מזמן לא התראינו, אז נארגן משהו...השבת אני עם יפתח בראלי על תקן ''''מוקפץ'''' אז אם תזדמן לאזור החניון בלילה נפגש, יהיו שם כמעט כולם לדעתי, אז שווה לקפוץ (אתה גר קרוב יחסית).
היי נימרוד. מתי הראלי הזה ואיפ
היי נימרוד. מתי הראלי הזה ואיפה? שלח לי איזה אימייל עם פרטים. יהיה נחמד מאוד!
ערן כנס לג''יפטריפ, יש שם קישו
ערן כנס לג''יפטריפ, יש שם קישורים לאתר של מסע מעולם אחר, וכל הפרטים.
ערן, שישי בערב ישנו מקצה ראשון
ערן, שישי בערב ישנו מקצה ראשון שאחריו ייפגשו גם כאלה שאינם מתחרים... ובשבת ישנו מקצה נוסף...
רבותי לאחר תרייסר שנות סיקסים
רבותי לאחר תרייסר שנות סיקסים בצער רב אני יכול לומר לכם כי הסיקס גומע 5 קילומטר לליטר גם כשוא חונה בלילה לילה טוב לכולם