שיהיה, כבר לא נהגתי על המצבה כ
שיהיה, כבר לא נהגתי על המצבה כבר שלושה חודשים...
אם כך המנוע שלי סובל מקירור ית
אם כך המנוע שלי סובל מקירור יתר. עד שהחלפתי טרמוסטט הוא כמעת ולא עלה מעל הקו של COLD. אכשיו כאשר הכנסתי טרמסטט 80 מעלות רק כאשר הוא מתחמם הוא מגיע לתחילת הקו הירוק. אין ספק שהמד מדיק - בדקתי. המנוע לא נשאר על הקו הירוק בירידות הוא מתחיל לרדת מתחת לזה ואף להגיע למצב קר. מענין ממה זה נובע ? אני חיב להודות שבכל נסיוני ברכבים לא נתקלתי בתופעה כזו, בדרך כלל המצב הפוך.
מוני יש לי פתרון בשבילך ! כל
מוני יש לי פתרון בשבילך ! כל בוקר לפני שאתה מניע שים מים על האש :) תכין קפה ומה שנישאר שים ברדיאטור ! סתאאאאאאאאם בצחוק.
מוני. תרכיב מד חום מכאני. הוא
מוני. תרכיב מד חום מכאני. הוא הרבה יותר מדוייק, נוח ואמין יותר.
מוני אל תשכח שהיום כבר לא מיצר
מוני אל תשכח שהיום כבר לא מיצרים רכבים עם מאורר מכני כמו בסיקס אלא מאוררים חשמליים או עם קלאץ טרמי ולכן לא ייתכן מצב מהם שהמנוע יעבוד בקר מדי
המד חום שיש ב CJ הוא אמין ומדו
המד חום שיש ב CJ הוא אמין ומדויק בדקתי. אין בו הרבה חלקים והוא מאוד אמין. - UNIT כמעת בלתי ניתן להשמדה ואין בו חלקים נעים גם המד עצמו הוא מאוד פשוט והוא בנוי כך שאין יש תקלה הוא לא יראה כלום (ולא מידה שגויה) כך שאני אישית די סומך על המד. מה שכן אם לא יהיו מים במנוע הוא יראה מדידה שגויה כי הוא מראה חום מים. זו הבעיה היחידה.
מהניסיון שלי בסיקסים עם המנוע
מהניסיון שלי בסיקסים עם המנוע תקין תמיד המדחום עומד בתחילת הירוק ולא היגעתי למצב של היתחממות אפילו כשהיו חסרים קצת מים