פורומים

- שטח 4x4

שאלה לחנן

14 במרץ 2001 ב 16:36 7 תגובות 585 צפיות מוני הגי''פאי
חנן אמרת שמחוג החום שלך עומד על קצה הטווח הכחול. אין שם טווח כחול אלא ירוק האם לזה התכוונת ?. אני מצרף גם תמונה של המד להוכחה.

הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 14 במרץ 2001 ב 14:43

שיהיה, כבר לא נהגתי על המצבה כ

שיהיה, כבר לא נהגתי על המצבה כבר שלושה חודשים...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 14 במרץ 2001 ב 14:57

אם כך המנוע שלי סובל מקירור ית

אם כך המנוע שלי סובל מקירור יתר. עד שהחלפתי טרמוסטט הוא כמעת ולא עלה מעל הקו של COLD. אכשיו כאשר הכנסתי טרמסטט 80 מעלות רק כאשר הוא מתחמם הוא מגיע לתחילת הקו הירוק. אין ספק שהמד מדיק - בדקתי. המנוע לא נשאר על הקו הירוק בירידות הוא מתחיל לרדת מתחת לזה ואף להגיע למצב קר. מענין ממה זה נובע ? אני חיב להודות שבכל נסיוני ברכבים לא נתקלתי בתופעה כזו, בדרך כלל המצב הפוך.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 14 במרץ 2001 ב 15:24

מוני יש לי פתרון בשבילך ! כל

מוני יש לי פתרון בשבילך ! כל בוקר לפני שאתה מניע שים מים על האש :) תכין קפה ומה שנישאר שים ברדיאטור ! סתאאאאאאאאם בצחוק.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 14 במרץ 2001 ב 18:32

מוני. תרכיב מד חום מכאני. הוא

מוני. תרכיב מד חום מכאני. הוא הרבה יותר מדוייק, נוח ואמין יותר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. dice 14 במרץ 2001 ב 20:48

מוני אל תשכח שהיום כבר לא מיצר

מוני אל תשכח שהיום כבר לא מיצרים רכבים עם מאורר מכני כמו בסיקס אלא מאוררים חשמליים או עם קלאץ טרמי ולכן לא ייתכן מצב מהם שהמנוע יעבוד בקר מדי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 15 במרץ 2001 ב 07:21

המד חום שיש ב CJ הוא אמין ומדו

המד חום שיש ב CJ הוא אמין ומדויק בדקתי. אין בו הרבה חלקים והוא מאוד אמין. - UNIT כמעת בלתי ניתן להשמדה ואין בו חלקים נעים גם המד עצמו הוא מאוד פשוט והוא בנוי כך שאין יש תקלה הוא לא יראה כלום (ולא מידה שגויה) כך שאני אישית די סומך על המד. מה שכן אם לא יהיו מים במנוע הוא יראה מדידה שגויה כי הוא מראה חום מים. זו הבעיה היחידה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. profile image יובל כהן 15 במרץ 2001 ב 22:32

מהניסיון שלי בסיקסים עם המנוע

מהניסיון שלי בסיקסים עם המנוע תקין תמיד המדחום עומד בתחילת הירוק ולא היגעתי למצב של היתחממות אפילו כשהיו חסרים קצת מים

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול