פורומים

- שטח 4x4

מוני שמע קטע !

14 במרץ 2001 ב 17:32 6 תגובות 675 צפיות אורח/ת
הייתי במת"מ היום לקחתי את האישה לאכול בחיק הטבע. עלינו עד למחצבה במעלה העיזים, אכלנו שתינו הסתכלנו על הנוף וירדנו חזרה. כשהגענו למטה גילינו שמשאית שפכה עפר וסגרה את היציאה !!!! אז הייתי חייב לסגור לוקרים לשלב ולחפש יציאה !! צריך לשים שם שלטים ...
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 14 במרץ 2001 ב 16:17

בכל מקרה גיא שים בסמוראי טוריה

בכל מקרה גיא שים בסמוראי טוריה כדי שתוכל לפלס קצת עפר למקרה הצורך. עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 14 במרץ 2001 ב 16:28

עכשיו אני חושב על קיט שופל לסמ

עכשיו אני חושב על קיט שופל לסמוראי שניתן לפרק ולהרכיב מקדימה .....

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. דרור כספי 14 במרץ 2001 ב 20:23

הייתי שם אתמול לפי ההמלצות - א

הייתי שם אתמול לפי ההמלצות - אכן מקום חביב לאוורר את המוח בהפסקת הצהריים. אבל כנראה אנשים חביבים החליטו שיותר מדי רכבים מסתובבים שם, כבר אתמול היו ערמות עפר ביציאה לטירה. אגב, עוד המלצה לטיול צהריים ממת''''ם - לרדת לאורך החוף ו/או על גבעות הכורכר עד עתלית. קליל ומנקה את הראש. דרור

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. 4x4hotmail 14 במרץ 2001 ב 20:53

לפחות עכשיו אתם מרגישים איך בד

לפחות עכשיו אתם מרגישים איך בדיוק מרגישים תושבי חברון, בית לחם, רמאללה וכל מי שנמצא תחת סגר עוצר כתר וכו''. גם שם צה''''ל מביא שופלים וחופר תעלות ועורם ערמות. שם אי אפשר לשלב לוקרים ולצאת ממקום אחר. שם אם יצאת ותפסו אותך - הלכו ארבעה צמיגים - כי לחיילים מותר ובפקודה צריך לירות בגלגלים. בכל הארבעה. אחד לא מספיק כי אפשר להחליף. צריך גם להעניש לא רק למנוע תזוזה. תראה מה היית צריך על האוטו כדי להזיז את הגבעה. מצ''''ב

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. אורח/ת 14 במרץ 2001 ב 21:23

או בדיוק מה שהתכוונתי קיט שו

או בדיוק מה שהתכוונתי קיט שופל !

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. מוני הגי''פאי 15 במרץ 2001 ב 07:26

גיא ממזמן שמתי לב שהמפעל שם נו

גיא ממזמן שמתי לב שהמפעל שם נוטה לסגור את הדרך לא יודע למה אבל משום מה לכל מקום שנמצא ליד מסלול שטח יש נטיה לסגור אותו. אחרי הכול מה זה מפריע ואם היה שם כביש הם גם היו סןגרים אותו ?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול