אופיר שלום! היה כדאי להתעמק ק
אופיר שלום! היה כדאי להתעמק קצת יותר טוב באינטרנט, במיוחד באתר של טרהפלקס www.teraflx.com השיפור שעשיתם יוצר בעייה של קפיצת הילוך בטרנספר. זו הסיבה שנהיה לך קל לעבור בין המצבים, זה כל כך קל עד שלפעמים זה קורה בצורה עצמאית. למה זה קורה? מכיוון שלציר הימני והשמאלי של המזלגות שאחראים על הסעת גלגלי השיניים קדימה ואחורה יש חורים שלתוכם קופצות כדוריות מתכת מוחזקות על ידי קפיץ שמונעות תזוזה עצמאית של המוטות האלה. כל מוט מגבה את השני מבחינת החוזק של ההחזקה וברגע שהפרדת ביניהם, כל מוט לעצמו ומוחזק פחות טוב במצבו. הדרך לפתור את הבעייה היא לעשות חורי החזקה עמוקים יותר על הצירים של המזלגות ואז המצבים מוחזקים יותר טוב על ידי כדוריות המתכת. אם לא הצלחתי להבהיר את עצמי, הרם אליי טלפון. ביי חנן-ג''יפולוג
חנן אני לא משוכנע שמה שאתה אומ
חנן אני לא משוכנע שמה שאתה אומר נכון קראתי הרבה באינטרנט על אנשים שעשו זאת ללא בעיות. ומה שטרה ולפקס נותנים הוא מטו חדש בגלל שהם צרכים אותו לקיט שלהם ואז כדרך אגב הם גם נותנים מוט עם חורים יותר עמוקים. אבל הנה ההזדמנות הטובה ביותר לבדיקה. המציאות. נראה אם רועי ידווח עם קפץ לו הטרנספר באיזשהו שלב. ורועי כל הכבוד על היוזמה. אני גם רצתי לעשות זאת ואספתי הרבה חומר. אבל מפאת חוסר זמן לא עשיתי זאת.
מוני, מה שכתבתי, מבוסס לא רק ע
מוני, מה שכתבתי, מבוסס לא רק על המוטות המשופרים של טרהפלקס אלא גם על דיווחים בפורומים אמריקאיים שהשיפור גורם לקפיצת הילוך. מצד שני, לך תדע על אלו יחסי העברה צמיגים ומנועים הם מדברים אז אולי הניסיון הישראלי יהיה יותר מוצלח.