פורומים

- שטח 4x4

מדרסים ל HI-LIFT

15 במרץ 2001 ב 12:11 4 תגובות 2742 צפיות אורח/ת
מישהו יודע מאיזה חומר עשוי מדרס להיי ליפט? הכוונה למוטות הברזל שמתחברות לשילדה לדרכן ניתן להרים את הרכב ללא פגיעה במרכב
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 15 במרץ 2001 ב 11:11

זיו שלום אני בניתי מגיני צד כ

זיו שלום אני בניתי מגיני צד כאלה שמותאמים להיי-ליפט. החומר הוא פרופיל ריבועי 50X50 מ''''מ עם עובי דופן של 2 מ''''מ. בדיעבד, הייתי עושה את זה עם עובי דופן של 3 מ''''מ מכיוון שיש גמישות קלה של החומר כאשר מרימים את הרכב עם הייליפט שגורמת למגן , כמעט לנגוע במרכב.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. זאביק 15 במרץ 2001 ב 11:24

אם כוונתך למדרגות צד / פגוש, א

אם כוונתך למדרגות צד / פגוש, אז ברזל מרובע בחתך 40X40 עם פרופיל 2 מ''''מ או 50X50 עם פרופיל 3 מ''''מ יספיק בשביל לבנות משהו חזק (40 או 50 בהתאם לגודל / משקל הרכב). מדרגות צד מומלץ מאוד לחבוק סביב השלדה ולא לחבר אם ברגים לשלדה עצמה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. zvikabar 15 במרץ 2001 ב 13:37

אצלי זה צינור עגול עובי דופן 3

אצלי זה צינור עגול עובי דופן 3מ''''מ

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. profile image leornevo 14 באוקטובר 2016 ב 19:05

אצלי זה צינור עגול עובי דופן 3 ליפט-מייט

zvikabar כתב/ה:
    "אצלי זה צינור עגול עובי דופן 3מ''''מ "
    אתמול עשינו סדנה על היליפט לחברים ובעל הסדנא שהירצה אמר שלדעתו גם 3 ממ לא יספיק ולכו הפתרון המועדף למי שביכלל חושב לקחת איתו הי-ליפט לשטח זה להשקיע עוד כ350 שח  ולקחת איתו את אביזר העזר בשם ליפט-מייט LIFT-MATE  שבתירגום לעברית הוא עוזר הרמה  ומיועד עם שני רצועות  ושני תפסים להרים את הגלגל, למה? כי הרמה דרך מדרגות הסף צריכה להתגבר על ה 5-15 סמ הגבהה שעשיתם ואילו התפס של הגלגל עם הליפט-מייט ישר מוציא את הגלגל מהבור-מיכשול ומאפשר לשים אבנים תחתיו, או במידה והבעיה היא פנצ'ר באזור בעייתי יש לשים מתקן תומך לרכב ואז להחליף את הגלגל , זהירות מוגברת דרושה דווקא בזמן הניסיון להורדה, חובה לעמוד ממש בצד ולשלוט על זרוע ההנפה שלא תתחיל להשתולל ולפרק לסתות ומיד בגמר הביצוע להחזיר את הניצרה למקומה כדי שתהיה מוכנה לשימוש הבא ולא תשתחרר ובגמר הנסיעה במידה והעבודה הייתה בחולות יש שוב לנקות ולשמן, יש עוד חוקי בטיחות כמו שבשום אופן אסור להאריך את מוט ההרמה כי הוא משנה את תיכנון ההיליפט ואם מרימים מישקל גדול מידי כל ההיליפט יכול להשבר והרכב ייפול,,,

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול