גיא שלום, אם אני לא טועה יש לך
גיא שלום, אם אני לא טועה יש לך את הספר של היינס. אז מה שאתה מתכוון בעצם לומר זה: ''''בוקר טוב, אני עצלן ומבקש ממישהו אחר לקרוא מה שכתוב בספר טיפולים שיש לי ולכתוב לי פה בפורום'''' הכל כתוב בספר. את ההחלטה אם ללכת לפיו או לא, האם אפשר להחליף פריט זה או אחר בתכיפות גבוהה או נמוכה יותר ממה שמומלץ, אתה יכול להחליט בעצמך. בוקסת פלאגים רגילה אפשר לקנות בכל חנות, כמו שז''''ר או כרמי. מדובר על בוקסה ארוכה עם תושבת גומי בפנים, אם אני לא טועה הגודל הוא 5/8. יש גם מפתחות פלאגיפ פשוטים וזולים יותר, למשל באוטודיפו, אבל לא תוכל לעבוד איתם עם מד-מומנט. מנסיון, די קל לשבור פלאג. להתראות בשטח!
נימרוד רק אל תרביץ לי ....
נימרוד רק אל תרביץ לי ....
עוד טיפ חשוב אם אתה מחליף שמן
עוד טיפ חשוב אם אתה מחליף שמן בטרנספר או בדפרנציל עשה לעצמך טובה קנה משאבת שמן שתוכל להכניס את השמן בנוחיות עולה רק 70 שח ושווה כול גרוש.
נימרוד - אם נראה לך שאני עצלן
נימרוד - אם נראה לך שאני עצלן ... תהיה בריא אני לא יודע מאיפה לקחת את זה אבל לא חשוב. יש אנשים שאנגלית לא שפת אם שלהם ויש אנשים שלא יודעים הכל ולא עשו הכל לבד. עד היום כל פעם שהעזתי לעשות משהו לבד גיליתי אחרי זה שיש דרך יותר זולה/קלה/טובה/יעילה/וכו לעשות את זה. אז סליחה שאני שואל ומבקש עיצה. חשבתי שאתם שמה בג''יפולוג בעד לטפל לבד ולשאול כשלא יודעים. אולי טעיתי. אולי אני סתם עצלן אבל .....
ולמוני - משאבת שמן ידנית תוצרת
ולמוני - משאבת שמן ידנית תוצרת בית. לוקחים בקבוק ריק של סבון כלים עושים חור קטן בפקק מכניסים שם צינור סיליקון דק כמו של אקוריום באיזה אורך שצריכים והרי לך משאבה חבל על הזמן ממלאים בשמן מכניסים את קצה הצינור לחור מילוי שמןם בדיפ'' הופכים ולוחצים חוקי הטבע עושים את השאר. :)
לגיא מפתח פלגים לסמוראי 13/16
לגיא מפתח פלגים לסמוראי 13/16 או 21 פלגים שמן ומסנן שמן רצוי להחליף כל 10 על פילטר אויר אתה יכול לוותר אם המצב שלו תקין (תוציא תנקה מאבק ותחזיר כמובן רק אם הגומיות עדיין טובות) בכל מקרה אני לא סגור לגבי חנות זולה בחיפה אבל אני יכול לברר לך אם תבקש (רצוי טלפונית) בחדר יש חנות זולה באיזור התעשיה הישן להיתראות בשטח זאביק 051-474799
תודה
תודה
גיא לא נולדתי אתמול ואני מכיר
גיא לא נולדתי אתמול ואני מכיר את כל הטריקים של הבקבוק. בסופו של דבר אתה גומר עם הרבה שמן על הידים כאשר החיבור בין הבקבוק לצינור מתפרק (והוא יתפרק בגלל השמן והלחיצות על הבקבוק) וכמן כן כאשר אתה ממלא שמן גיר אין לך ברירה אלה לדחוס את השמן פנימה כי הכניסה לגיר היא במקום גבוה וצר שאינך יכול להכניס שם בקבוק. בקיצור לדעתי קנה משאבת שמן ב 70 שח ותברך אותה כל החלפת שמנים. נוכה מקצועית והכי חשוב לא ממלאת אותך בשמן.
גיא לא נולדתי אתמול ואני מכיר
גיא לא נולדתי אתמול ואני מכיר את כל הטריקים של הבקבוק. בסופו של דבר אתה גומר עם הרבה שמן על הידים כאשר החיבור בין הבקבוק לצינור מתפרק (והוא יתפרק בגלל השמן והלחיצות על הבקבוק) וכמן כן כאשר אתה ממלא שמן גיר אין לך ברירה אלה לדחוס את השמן פנימה כי הכניסה לגיר היא במקום גבוה וצר שאינך יכול להכניס שם בקבוק. בקיצור לדעתי קנה משאבת שמן ב 70 שח ותברך אותה כל החלפת שמנים. נוכה מקצועית והכי חשוב לא ממלאת אותך בשמן. אגב אם שי לך בעיות אם האנגלית או אתה רוצה עצה או עזרה אל תתביש תמיד אתה יכול לפנות אלי וגם לנמרוד שהוא בדרך כלל מאוד עוזר כנראה תפסת אותו במצב רוח לוחמני.
מתכון למשאבת שמן (חשמלית) תוצר
מתכון למשאבת שמן (חשמלית) תוצרת בית: לוקחים בקבוק קנקל. קודחים חור במכסה ומכניסים צינור שקוף (קוטר ~4 מ''''מ). עד כאן רגיל וידוע. וכאן החידוש (אמנם ישן): לוקחים קומפרסור (של הרכב), מחברים בקצה סיכה (לניפוח כדור) ודוחפים הכוח לחלק העליון של הבקבוק (איפה שנשאר אוויר). מהרגע הדלקת את הקומפרסור, עד הרגע שהבקבוק התרוקן (1.3 ליטר) עוברות לא יותר מ-15 שניות. לחץ האוויר עושה הכל :-)