פורומים

- שטח 4x4

רעשים בפרוזה (מוטות פיתול???)

17 במרץ 2001 ב 18:54 3 תגובות 641 צפיות chester
שלום, לאחר סיבוב שעשיתי היום בפרוזה של אבא שלי גיליתי שבסיבובים חדים במצבים בהם הרכב אינו מאוזן (הצלבות, שיפועים וכו') נשמע צלילי חריקה חזק מהחלק הקדמי של הרכב (מהצד ש"נמתח"). ביצעתי לשם בדיקה גם סיבובים חזקים (ימינה ושמאלה) בכביש והרעשים אינם. להערכתי הלא מקצועית, הבעיה יכולה להיות במוטות הפיתול, האם מישהו יכול לאשר או להפריך את הטענה שלי? כל עזרה בנושא תתקבל בברכה (הבעיה ודרכים לטפל בה). תודה מראש, אייל.
הוספת תגובה
  • 1. zvikabar 17 במרץ 2001 ב 17:00

היי זה יכול להיות כלום תשפר

היי זה יכול להיות כלום תשפריץ- הרבה ואני מכוון בנדיבות WD40 או משהו דומה על נקודת החבור של מוט הפתול לגשר הקדמי ולזרוע זה פתר לי חריקות אימים באיפון פעם אם לא אז בהצלחה במוסך

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 18 במרץ 2001 ב 07:11

אל תתרגש גם בפרוזה שהיתה לי

אל תתרגש גם בפרוזה שהיתה לי היו חריכות כאלו וגם כשהתיעצתי בפורומים בחול הם אמרו שיש אותה חריקה לפעמים. בדוק ליתר בטחון שמן איפה שצריך וגם אם לא נעלים לדעתי זה לא נורא. אני נסעתי כך שנה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. רפי-פג'רו 18 במרץ 2001 ב 07:22

אם מפרקים בפרוזה את הגביע שנמצ

אם מפרקים בפרוזה את הגביע שנמצא במקום הלוקר מגלים קצה משונן כמו ציר של הציריה ועליו חריץ.על החריץ מתלבשת טבעת אבטחה המגבילה סוף מהלך של הציריה, שהמתלה בסוף המהלך שלו.עם הזמן החריץ מתרחב ומופיעים רעשים. אני נסעתי ככה במשך 3 שנים ואין עם זה שום בעיה. בברכה ,לשעבר בעלים מאושרים של פרוזה, עכשיו נוסע באאחיו הגדול-פג''רו.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול