פורומים

- שטח 4x4

4X2 LOW - עידכון

18 במרץ 2001 ב 08:47 3 תגובות 448 צפיות אורח/ת
למי שלא זוכר... שיניתי את ידית ההילוכים של ה- CJשלי ופיצלתי אותה לשתיים כך שאוכל לנסוע ב 2X4 LOWבלוקים נעולים וחנן טען שיכולה להיות בעיה של קפיצת הילוכים בשל ירידת היציבות ששני המוטות מעניקים האחד לשני. טוב..... אחרי דברי חנן ניצלתי את יום השישי והלכתי לבדוק את הנושא בשטח. הכנסתי את עצמי לכל מיני מצבים שאני לא נוהג להכנס אליהם (והכל לטובת הפורום כמובן) עליתי וירדתי הפעלתי את עוצמת המנוע, דרדרת, בורות ומה לא.... סבלתי קשות אבל כאמור... הכל לטובת הפורום. מסקנה: לא "קפץ" ויצא ממקומו אף אחד מההילוכים וכנראה שאכן ביחסי העברה סטנדרטים, סרנים סטנדרטים וצמיגי 31 הבעיה הזו משמעותית פחות. (אני כמובן לא יכול להגיד שהיא לא קיימת בכלל כי יש לי נסיון עם ג'יפ אחד בלבד). בכל מקרה הערתו של חנן התקבלה בברכה ותבוא בחשבון בהתקנות הבאות. שבוע נעים לכוולללםםםם.
הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 18 במרץ 2001 ב 07:05

אופיר תודה על המידע. לי נראה

אופיר תודה על המידע. לי נראה שאם יש בעיות זה כנראה כאשר מסנים בטרנספר ליחס נמוך מהמקורי או כאשר משתמשים בגלגלים גדולים (35 ומעלה) בשילוב עם מנוע עתיר כוח V8

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. מוני הגי''פאי 18 במרץ 2001 ב 08:21

אגב אופיר במה השתמשת בתור ידית

אגב אופיר במה השתמשת בתור ידית שניה ? הראשונה היא ידית המקורית לדעתי השניה יכולה להיות עוד ידית מקורית עם שינוי קטן. ומה עם האקורדיון הגומי. השארת את המקורי ?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 18 במרץ 2001 ב 08:40

שלום מוני... לא השתמשנו בידי

שלום מוני... לא השתמשנו בידית המקורית כלל. נעשתה התאמה לפי טרנספר מקורי שבו שתי ידיות. אפשר אולי לאלץ את הגומי המקורי להתאים בקושי רב, אני העדפתי להשתמש בחדש. לפרטים טכנים נוספים אתה מוזמן ליצור קשר עם רועי מעולם השטח 08/6378085. אני, כמו שכבר אמרתי, שומר על זכויות היוצרים שלו :))) להתראות.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול