זה חרא של פקח! הוא סוגר שבילים
זה חרא של פקח! הוא סוגר שבילים ומשתולל כי הוא הבן של הר ציון. והוא חושב שזה הכל שם שלו שה4X4 זה עונש. אני מציע לך להתלונן עליו אצל הממונים עליו. תפנה למר ברוך כפרי מאגף רכב ברשות שמורות הטבע ברחוב ''עם ועולמו'' בירושלים. תספר לו בדיוק מה קרה ותדרוש לדעת מה הוא מתכוון לעשות! שילמד לקח פעם אחת ותמיד!
הוא פקח הוא לא שוטר אין לו ז
הוא פקח הוא לא שוטר אין לו זכות לעבור על חוקי התנועה שאומרים חד משמעית שחייבים לנהוג לפי תנאי השטח וגם לרכב בטחון או אמבולנס מותר לעשות מה שהוא עושה רק בליווי קולות ואורות מתאימים שאספיר עושים מהם מיליונים תקע לו תלונה במשטרה לא שזה יעזור משהו אבל שתהיה שלם עם עצמך התוצאה אולי תהיה שיחייבו אותם לשים צאקאלקות כמו אמבולאנס מה שיבאס אותם ואתה תזכר לדורות בהצלחה
הוא סוגר שבילים בגלל ההשתוללות
הוא סוגר שבילים בגלל ההשתוללות חסרת המעצורים של רכבי השטח בתחום השמורה בשנים האחרונות וזה לא ממש עוזר לצערם של רבים כל אזור התבור ויבניאל סובלים קשות מזה
ארז- הוא סוגר שבילים מתוקף תפק
ארז- הוא סוגר שבילים מתוקף תפקידו?? במסגרת החוק?? על פי טעמו האישי?? על פי המסורת המשפחתית?? הוא נציג החוק!!!!!!! חלות עליו מגבלות שלא חלות על גנבים פורעים פושעים וכדומה ככה זה עד שתצליח בהפיכה הצבאית המתוכננת
צביקלה מהאיפה באה לך פתאום החש
צביקלה מהאיפה באה לך פתאום החשק לשמירת חוק? אתה לא נוסע מהר בשטח? בקשר לסגירת שבילים צר לי אבל מותר להם זה חוקי וזה עדיף מאשר מה שהולך שם כל אחד חוצה את הנחלים איפה שבא לו יורדים מהשבילים כי יש בוץ יותר מעניין בחוץ לשביל ועוד ועוד לשמורה נגרםנזק אדיר אז נכון מפריעים לך לטייל איפה שבא לך אבל הם לא שם בשבילזה אלא בשביל לשמור על הטבע ואם אפשר לשמור עליו ולתת לך לטייל שם מה טוב אבל הטבע קודם
בואנה ארז מה נהיית כאן נציג של
בואנה ארז מה נהיית כאן נציג של הפקחים? שמע: לפקחים יש הרבה פחות כח ממה שהם רוצים שנחשוב. הפקח הזה עושה שם מה שבא לו כי הוא לא רוצה את הג''יפים שם נקודה. כל השאר סיפורים. ואם כמה חבר''ה רוצים להשתעשע בבוץ מה הבעיה שלו בדיוק? למי זה מפריע? בעקרון הם עובדים טוב אבל לפעמים עולה להם החרא לראש. אז צריך להזכיר להם מי משלם להם משכורות עובדי מדינה !
ארז- אתה מפספס את הנקודה העיקר
ארז- אתה מפספס את הנקודה העיקרית וככה עוד תתפספס לנו המדינה אני אזרח -כשאני עובר על החוק אני נענש- על פי החוק!!! לשומרי החוק אסור לעבור על החוק שהם אמונים לשמור!!! על כולם!!!! לא רק על אלה שבא להם!!! לכן לשוטר אסור לקחת שוחד גם כשהוא פועל למען החוק ןלפקח הרשות אסור לחרוג מהחוק כשהוא מפקח עליו לא נשמע לך הגיוני?? ודרך אגב-- הנצר הזה למשפחת הלוחמים המהוללה סוגר שבילים מסומנים!!!!! אני עברתי דרך אחד כזה לפני חודשיים והוא עובר דרך הפרות שלו שתורמות שם לא מעט לחמציצים ולפקעות חרטאת המורשת של אי החוק כאן אבל לא שום דבר שקשור לטבע ואני מסכים על כל מילה שאתה אומר על הטבע אבל לא הוא קובע את מערכת היחסים אדם טבע הוא רק נקרא לשמור על זה!!! אתה מבין את ההבדל??? ואללה תראה קצת טלויזיה בין עשר לשתים עשרה בלילה אחרי חודש תדע הכל
חברה אתם מפספסים את הנקודה העי
חברה אתם מפספסים את הנקודה העיקרית !!!! הפקח הזה התנהג בצורה בלתי ראויה ובטח לעובד מדינה!!! מה שמסביר: הפקח........
ומה קרה לג''יפ שלך?? יש נזק??
ומה קרה לג''יפ שלך?? יש נזק??
למזלי לג''יפ שלי לא נגרם כול נ
למזלי לג''יפ שלי לא נגרם כול נזק!!!