הצחקת אותי..... גב צניפים ה
הצחקת אותי..... גב צניפים היה מפוצץ במים השנה. לפני כחודש חודש וחצי הייתי שם והיו מים. ובדצמבר אפילו שחינו שם.
לא קורא ערבית...אבל נדמה לי!!!
לא קורא ערבית...אבל נדמה לי!!!!!!! גב צניפים????!!!!!!
כן או לא.. בתשובה תינתן היום ב
כן או לא.. בתשובה תינתן היום ב-19.15
דרך אגב!!!!! החלקים לסוסיתא
דרך אגב!!!!! החלקים לסוסיתא לא הגיעו..... לכן אין פרסים הפעם???? את ''''חד הרגל האדום'''' ראית שם במים???
ועכשיו זהו מי עומד בצד התמונה
ועכשיו זהו מי עומד בצד התמונה ומצלם - כמובן אני. זיו, אני עוד שעה מוציא את התמונות מהחנות וסורק אותן.
אתר אימונים של החיזבאללה והתנז
אתר אימונים של החיזבאללה והתנזים!!!!! (-:
אין עליך השימשוני! המקום הוא
אין עליך השימשוני! המקום הוא גב צניפים, המסתנן הוא דרור.. הכתובת מתארת את שם המקום . דרור -אתה יכול לפרט קצת יותר..:) מחר נפרסם תמונה נוספת.. צפו לכך. זיו
הכתובת על פי הסברי ההסטוריה הב
הכתובת על פי הסברי ההסטוריה הבדוואית הנ שמו של שייך בדוואי אשר על פי הסיפורים גילה את המקום והכריז עליו כבעלים!!!! לגבי ''''חד הרגל האדום''''!! זהו סרטן אדום קטנטן..שחיי בממי הגב כאשר המקום מוצף...לא האמנתי עד שלא ראיתי..דומה לשרימפס בגודל של 2 3 מ''''מ...ושוחה כאילו על הגב..תנסה ל''''דוג'''' בפעם הבאה!!
הדבר היחידי שמצאנו בגבים היו פ
הדבר היחידי שמצאנו בגבים היו פקעות ענקיות של....יתושים שהולכים להנעים את זמנם על ארוחות כמותנו. אולי חד הרגל האדום הוא מדביר ביולוגי :)
על פי אבירם ברקאי (עמ 244 בספר
על פי אבירם ברקאי (עמ 244 בספרו החדש מדריך ברקאי טיולי שטח במדבר) כנראה פירושה של הכתובת ''''המעיין הנדיב''''. על פי מקור אחר הכתובת אומרת: ''''מקאן עין ואהיב'''' וזה שמו הערבי של הגב. מקור שלישי טוען שוואהיב הוא שמו של שייך השבט שאחד מאנשיו גילה את הגב ותפס עליו חזקה. כך או כך השנה אין בו מים. כמה חבל!