פורומים

- שטח 4x4

בעיה מעניינת - מנוע נתקע בסל''

19 במרץ 2001 ב 21:16 7 תגובות 639 צפיות אבי שוע
אהלן, לפני כשבוע עשיתי שיפוץ קרבוטבטור, שמאוד מאוד הועיל (כנראה לא ניקו את הקרבורטור שנים), האוטו מטפס בסל"ד בקלות רבה עכשיו, ותצרוכת הדלק גם כן קטנה. מאז הניקוי נתקלתי בבעיה מעניינת - אם אני לוחץ לחיצה קלה על דוושת הגז, המנוע "נתקע" ונשאר בסל"ד שאליו הגעתי, לחיצה חזקה על הגז במצב זה מחזירה אותו לסל"ד סרק (כמובן אחרי שהוא עלה בסל"ד כתוצאה מהגז...) השאלה היא אם יש אולי איזה קפיץ שמחזיר את הדוושה, שצריך לשמן, או משהו כזה. קשה לראות אם באמת הדוושה נתקעת טיפה, השאלה היא מה דעתכם... תודה מראש! אבי שוע
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 19 במרץ 2001 ב 19:32

אבי במידה ומותקן ברכבך צ''וק א

אבי במידה ומותקן ברכבך צ''וק אוטומטי אז יש סבירות שזהו הצ''וק אשר נפתח ורק לאחר לחיצה חזקה הוא נסגר אבל הכול רק בגדר רעיון (-:ויתקנו אותי מוריי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אבי שוע 19 במרץ 2001 ב 19:39

לא נראה לי שזה הצ''וק, כי גם כ

לא נראה לי שזה הצ''וק, כי גם כשהמנוע חם לגמרי, ואני נותן לחיצה קלה על הגז הוא נשאר בסל''''ד כזה... אבל אין לי מושג תודה בכל מקרה! אבי שוע

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 19 במרץ 2001 ב 20:22

לאור הכרותי איתך אני הייתי ממל

לאור הכרותי איתך אני הייתי ממליץ לך ללכת בחזרה למי שניקה לך את הקרבורטוב ולבקש ממנו שיתקן את זה. יתכן שהבעיה היא צינורית ואקום שלא הוחזרה למקום. בסמוראי שלי יש משאבת ואקום שאחראית על להחזיר את הסל''''ד למטה אחרי לחיצה על הגז. (וזה חוץ מהקפיץ .. שמשומן כראוי !!)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אבי שוע 19 במרץ 2001 ב 20:31

אני אלך אליו ואעשה את זה... ת

אני אלך אליו ואעשה את זה... תודה על העצה אבי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. דרור כספי 19 במרץ 2001 ב 20:37

אולי זה בגלל שאתה חונה על אי ת

אולי זה בגלל שאתה חונה על אי תנועה בחניון של הבסיס? סתאאם סתאאאם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אבי שוע 19 במרץ 2001 ב 20:45

דרור, מה אתה עושה אצלנו??? :-

דרור, מה אתה עושה אצלנו??? :-) ומאיפה אתה יודע מידע צבאי מסווג כמו שאני חונה על איי תנועה ? :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. דרור כספי 20 במרץ 2001 ב 20:52

מילואים כמובן... ורכב צהוב כמ

מילואים כמובן... ורכב צהוב כמו שלך מול הש''''ג קצת קשה לפספס.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול