פורומים

- שטח 4x4

טרנספר לגיפ סוזוקי

21 במרץ 2001 ב 22:05 6 תגובות 789 צפיות אורח/ת
שלום לכולם יש לי ג'יפ סמוראי שנת 88 והלך לי הטרנספר אני מחפש טרנספר משומש אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג?? אני נמצא ב- E_MAIL [email protected] תודה ביי
הוספת תגובה
  • 1. חגי 22 במרץ 2001 ב 07:49

אין לי תשובה לשאלתך אבל אחרי

אין לי תשובה לשאלתך אבל אחרי שתמצא טרנספר אתה ספר לנו מאיפה וכמה כסף שילמת. מקווה שתמצא טראנספר במהרה בימנו,אמן. חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 22 במרץ 2001 ב 07:59

חגי ? התחלת לשים תפילין ?

חגי ? התחלת לשים תפילין ? ההזמנה ליום ו'' זה לקידוש ?? :)))))

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. השמשוני 22 במרץ 2001 ב 08:56

תנסה ב ''''ישראל -יפן'''' במוש

תנסה ב ''''ישראל -יפן'''' במושב גנות..הייה להם השאלה עם נשאר.. בזמנו ביקשו משהו כמו 2000 ש''''ח

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. אורח/ת 22 במרץ 2001 ב 10:28

בן-אדם, דובר כבר רבות במנושא ו

בן-אדם, דובר כבר רבות במנושא ואחד הדוברים אמר שהוא שיפץ את הטרנספר באוטו-קליניק בסגולה פ''''ת במחיר של 1500 ש''''ח ובאיכות עבודה נהדרת. נסה שם. 03-9302840 בהצלחה, עופר.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. גדי מאיר 22 במרץ 2001 ב 16:23

נכון, אין טעם לקנות טרספר חדש.

נכון, אין טעם לקנות טרספר חדש. אני מניח שהלכו לך המיסבים וגלגלי השיניים בטרנספר. בד''''כ ההאוזינג נשאר שלם. ניתן לקנות את כל החלקים הפנימיים בחברה בעלות של כ-500 ש''''ח ולהרכיב, או אם אין לך נסיון - 1500 ש''''ח באוטוקליניק ויום וחצי עבודה, עשיתי את זה בסמוראי הקודם שלי לפני שנה, וזה עבד יופי.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. chester 23 במרץ 2001 ב 15:49

היי, מה קורה ? שני דברים לי א

היי, מה קורה ? שני דברים לי אלייך: א. אתה יודע מה הלך לך בטרנספר? ניתן לשפץ את הטרנספר ואם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך למישהו ששיפץ לי את הטרנספר בפרוזה. ב. אתה יכול לנסות אצל ''''חמיס'''' במשרד הרישוי בחולון, יש לו שם סמוראי בפירוק (אני לקחתי ממנו קפיץ) וחוץ מזה על כביש צומת חולון-רמלה יש הרבה מגרשי פירוק - בטוח תוכל להיעזר באחד מהם. בכל אופן, אשמח לעזור לך - 050 632462 אייל.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול