גיא לגבי השאלה הראשונה אז כן
גיא לגבי השאלה הראשונה אז כן יש דיון לגבי אם רכב השדה צריך להיות פתוח או סגור אבל בכל אופן שאלתי טסטרים והם אשרו. וגם יצא לי שבוחן תנועה יעצור את הגיפ ויבדוק אותו עם זכוכית מגדלת והוא לא אמר כלום על חגורה (פחדתי לשאול). מה שכן אם מתקנת לך כבר חגורה באוטו אני חושב שתקבל רפורט אם לא תנעל אותה, אבל בזה אני לא בטוח, תלוי בשוטר. לגבי השאלה הרשונה לא יודע אבל נראה לי שלא
מוני מה הכוונה דיון בנוגע לרכב
מוני מה הכוונה דיון בנוגע לרכב פתוח או סגור ? מה אומר כל אחד מותר או אסור ? והאם לצורך העניין גג ברזנט נחשב פתוח או סגור ?
הטסטרים עצמם לא בטוחים. אחד או
הטסטרים עצמם לא בטוחים. אחד אומר שברזנט נחשב פתוח השני סגור. ובפורום נשמעו דעות שרכב שדה סגור דורש חגורה. אני כששאלתי את הטסטר הוא הסתכל על הרכב ופשוט אמר שלא צריך. אבל בנימה אישית אם זה רכב ראשון (וזה המצב אצלך) כדאי לנסוע עם חגורה, פשוט מסיבות בטיחות.
גיא, תשובה חד משמעית: אחרי
גיא, תשובה חד משמעית: אחרי ברורים מקיפים + התיעצות עם עו''ד התשובה היא חד משמעית שחלה חובת חגירת חגורת בטיחות בכל רכב, רכב שדה, רכב כביש, עץ, וכו''
אהלן.. אם תשים לב רשום ברשיון
אהלן.. אם תשים לב רשום ברשיון הרכב ''רכב פרטי שדה'' מה שאומר בוודאות ולאחר בדיקה אם שוטר תנועה שבנסיעה על כביש חובה עליך לחגור חגורת בטיחות לרכב מעל שנת 82 בשטח או בשדה אם נקרא לזה כך ,לא חלה עליך החובה לחגור חגורת בטיחות,אך לטובתך ובטיחותך עדיף שתשים חגורת בטיחות. לגבי השאלה השניה - מותר לך לגרור עם רכב שדה כל רכב שיצא מכלל פעולה (רכבים לא משאיות) בעזרת מוט גרירה בלבד וכמובן אם וו גרירה חוקי שמותקן על הרכב ורשום ברשיון. דבר נוסף תוכל לראות גם בביטוח שלך בצד שמאל של הפוליסה את כל הסעיפים שחלים על רכבך ועליך ותוכל למצוא שם סעיף 30 ומשהו לגבי חוקי הגרירה שחלים עליך. סע בזהירות..
רכב שדה פתוח פטור. רכב פרטי
רכב שדה פתוח פטור. רכב פרטי שדה פתוח חייב.
מה ההבדל בין רכב פרטי שדה לב
מה ההבדל בין רכב פרטי שדה לבין רכב שדה ומדוע ההפלייה הזאת???