ואריק היות שהבטחת שתבוא אז אנ
ואריק היות שהבטחת שתבוא אז אני מצפה לראות אותך שם !!!
מוני !!! למה כל כך רחוק ??
מוני !!! למה כל כך רחוק ?? מה רע ביום חמישי הקרוב ?? חוצמיזה ביום חמישי בעוד שבועיים אני לא יכול ולמיטב ידעתי כם חגי ואורן לא יכולים לבוא ...
מה דעתך מוני להקדים ליום חמישי
מה דעתך מוני להקדים ליום חמישי בשבוע הבא ? אין סבלנות. :) חגי
איך אמר יצחק שמעוני...הבטחתי ו
איך אמר יצחק שמעוני...הבטחתי ולכן אקיים...
רבותי אני פתוח להצעות הקהל !!!
רבותי אני פתוח להצעות הקהל !!! חשבתי שכדאי לתת לאנשים מרווח נשימה. אבל אם יש רצון נרחב ליום חמישי הקרוב אדרבא. אגב המתכונת שהכי נראת לי למפגש היא שכל אחד יביא ככול יכולתו אבל כדאי שמשהו יביא מנגל. ואני כמובן מתנדב.
שלום מוני , אולי גם אני אוכל
שלום מוני , אולי גם אני אוכל לבוא... אדי.
מוני, יש ירידה מהכביש הראשי לי
מוני, יש ירידה מהכביש הראשי ליד הבונים או שחייבים לבוא מהכביש הישן ?
לאנשי הצפון......... תהנו!
לאנשי הצפון......... תהנו! מהדרומיים
גיא האמת אני מתלבט בין חוף הבו
גיא האמת אני מתלבט בין חוף הבונים לחוף דור. פשוט בחוף הבונים לא היתי שנים ואני לא יודע מה מצבו. בכל אופן התכנון שלי הוא להפגש בכניסה לעתלית. אפשר להגיע לשם גם מהכביש החדש. ולהפגש שם בצומת. משם להמשיך מערבה לכוון הים עד שמגעים לחוף (ליד הבסיס של הקומנדו) משם להמשיך צפונה לאורך החוף עד שמגעים לגבעות הכורכר. שם לערוך את המפגש. בסיומו להמשיך צפונה לאורך החוף עד שמגעים לחוף דור. משם להגיע לכביש. נראה לכם ?
מה שעת ההתכנסות ? חגי
מה שעת ההתכנסות ? חגי
אם ביום חמישי אז נראה לי 7:30
אם ביום חמישי אז נראה לי 7:30 אם ביום שישי אז אפשר גם ב 17:00 למעשה נראה לי זמן טוב ביום שישי. אז אנשים משאל מי מעדיף יום חמישי ומי שישי שיכנס ויודיע כרגיל הרוב קובע. אני אפרסם מודעה מסודרת בשבוע הבא.
מוני, מהבסיס של הקומנדו נראה ל
מוני, מהבסיס של הקומנדו נראה לי שכדאי לך לסוע דרומה אם אתה רוצה להגיע לחוף דור... אני ממש לא ממליץ על קטע החוף שצפונה לעתלית - די מטונף שם בכל מקרה אם נפגשים בעוד שבועיים נראה לי שאני אצטרף
מוני הגפרור הוצת החברה שמעו
מוני הגפרור הוצת החברה שמעו אוכל ומוכנים להגיע כמעט מכל מקום,חומר למחשבה-חיובית בלבד תעדכן אותי ביי פיני
חגי מוני ושאר החברה במידה וה
חגי מוני ושאר החברה במידה והמפגש יהיה ביום שישי אז אולי אני ואבא שלי נוכל להיצטרף!!!
אני בפנים תגידו יום ושעה ואני
אני בפנים תגידו יום ושעה ואני מגיע
על תשכחו להודיע לי כי אני אבוא
על תשכחו להודיע לי כי אני אבוא בשימחה כמובן אם יהיה לי ג''יפ עד אז
אני בפנים ביום שישי ב- 1700 ח
אני בפנים ביום שישי ב- 1700 חגי