למה פירוק והרכבה של משאבה הידר
למה פירוק והרכבה של משאבה הידראולית זעירה עולה 500 ש''''ח? למה שיפוץ שלה - שזה בך הכל כמה גומיות ושני אטמים עולה 1000 ש''''ח? מישהו במדינה הזאת משגיח על הפקעות מחירים? איפה משרד תהחבורה? איפה המועצה לשלום הצרכן? מה זה ההפקרות הזאת? אנחנו הפראיירים משלמים וכולם חוגגים. כבר כל כך התרגלנו שנראה לנו הגיוני לשלם כל כך הרבה עבור כלום. תנסה את מואסי בפתח תקווה. מופיע בדפי זהב ובגלגלים 2001 תחת חידוש הגאים ומשאבות בלם.
ג''וני, תיבת הגה ומשאבת הגה, א
ג''וני, תיבת הגה ומשאבת הגה, אילו שני דברים שונים ופירוק תיבת ההגה הוא לא משהו מאוד מאוד קל, לא בלתי אפשרי אבל גם לא כל כך קל, ניסית פעם? לגבי השיפוץ, אז אם הוא נעשה כיאות הוא כולל החלפת חלקים מתבלים של תיבת ההגה, החלפת מחזירי שמן, כיוון כמו שצריך ועוד. המחירים של דיסקל, למיטב ניסיוני דווקא לא היסטריים ולהערכתי אם זה המחיר שהם לוקחים לא תמצא במקום אחר בהרבה יותר זול אם בכלל, ואם מצאת, סבבה, זו מדינה חופשית ואף אחד לא כופה עליך לקנות במקום זה או אחר, רק שהמדינה לא תכנס גם לתחום הזה, אני מפרנס מספיק פקידים גם ככה. להתראות בשטח. חנן
איך שלא תסובב את זה - המחיר מו
איך שלא תסובב את זה - המחיר מופקע. זה לא קשור לפקידים. זה קשור לזה שהפכנו להיות פראיירים של בעלי מקצוע נצלנים וחמדנים. חשבתי שדווקא אתה תהיה הראשון לתמוך בי! ואני מתכוון למשאבת הגה. לא לתיבה.
תפרק את התיבה ותיצור איתי קשר
תפרק את התיבה ותיצור איתי קשר אני יוכל לעזור לך.
יש לי ויטרה 93 ולצערי גיליתי שיש לי נזיל
הי גבר, האם הצלחתה לפתור את הבעייה? יש לי את אותה הבעיה...