קוראים לו חנן !!! והוא ישמח ל
קוראים לו חנן !!! והוא ישמח להפגש איתך ולהסביר לך את הצורך בנעילות. אנא פנה לאתר שלו (ראה קישור מטה) בנימה אישית אני יכול להוסיף שנסעתי הרבה זמן בלי נעילות. והרבה פעמים היתי צריך להסתער על מכשולים כדי לעבור עם מומנט אחרי שהרכבתי נעילה אחורית החיים נעשו הרבה יותר קלים גם לי וגם לרכב שלא היה צריך להסתער. לרוב אני אפלו לא נוסע ב 4 על 4. אז גם אם אולי לא חיבים נעילה זה בטוח מקל על החיים ועוזר בשמירה על הרכב.
דני, לדעתי נהג טוב שרוצה להתקד
דני, לדעתי נהג טוב שרוצה להתקדם או נהג רגוע שרוצה לפגוע פחות ברכבו - פחות לעלות עם גז !!! ולהסבר אני אגיד לך ככה, שנינו (לדוגמא) עולים במקום מסויים, ושנינו יכולים...ההבדל היחיד הוא שאתה עולה חזק, מקפץ, ובשלב מסויים יישבר צלב ציריה או עלה או בולם...ואני בגלל שאני עולה את זה על טורים...לא ייקרה כלום. מעבר לזה, אין ספק שנהג שאוהב ללחוץ על הגז, יישבור גם יישבור עם שני נעילות (ואולי יותר). בכל אופן, כמו שחנן אומר - רכב 4X4 הינו רכב שכל ארבעת הגלגלים מסתובבים בו ! תמיד ! (אין הצלבות) אריק
במשפט הראשון התכוונתי למי לדעת
במשפט הראשון התכוונתי למי לדעתי כדאי להתקין נעילה\נעילות...
אריק תשמע. מי שמסתער על עלייה
אריק תשמע. מי שמסתער על עלייה או מעבר, מראש אני אומר הוא ייצא בנזק. תסביר לי איך סופה נעולה מאחור לא הצליחה לעלות מה שאני עליתי בלי. אל תשכח שזה סופה עם מנוע הזרקה לעומת קרבורטור . אני עדיין חושב שנהג יותר חשוב מנעילות, שלא תבין אותי לא נכון נעילות זה לא רע ,אבל אנשים היום רצים לשים נעילות בלי לנסות אפילו להבין למה הם לא מצליחים לעלות. היום כל רכב עם נעילות מקדימה ומאחורה לא צריך שיהיה בפנים נהג מנוסה כי הרכב נותן ועושה כמעט הכל לבד. וחוץ מזה נעילות צריך לשטח ממש קשה ואני בספק אם שליש מבעלי הנעילות מגיעם לשטחים כאלו.
דני, אם אתה עולה עליות ברמה של
דני, אם אתה עולה עליות ברמה של מעלה מחמל וצפונה, ללא נעילות אני במלוא הכנות מוריד את הכובע. אני לעומת זאת, בן התמותה, צריך את הנעילות על מנת לעלות עליות כאלו בזחילה בלי לאמץ את מכלולי הרכב השונים ואני עדיין משוכנע שגם אליל שמתיימר לא להיות זקוק לנעילות יוכל לעלות ברמה בצורה ניכרת עם שתי נעילות ולהגיע לרמה כזו שגם אלוהים יקנא בה. חנן
מגיעם=מגיעים
מגיעם=מגיעים
אנשים, נהג לומד לנהוג בלי נ
אנשים, נהג לומד לנהוג בלי נעילות. נקודה. נעילות מפצות על חוסר ידע בנהיגה. יש להתקין נעילות רק לאחר צבירת ניסיון רב בנהיגת שטח. לפני הנעילות תתקינו אביזרים בטיחותיים כדי להגן על עצמכם. תסדרו את סגר העדיפויות שלכם. רן סופה
אנשים, נהג לומד לנהוג בלי נ
אנשים, נהג לומד לנהוג בלי נעילות. נקודה. נעילות מפצות על חוסר ידע בנהיגה. יש להתקין נעילות רק לאחר צבירת ניסיון רב בנהיגת שטח. לפני הנעילות תתקינו אביזרים בטיחותיים כדי להגן על עצמכם. תסדרו את סדר העדיפויות שלכם. רן סופה
חברים, אני מציע גם לנתק שני פל
חברים, אני מציע גם לנתק שני פלאגים במנוע. תתחילו לנסוע עם מעט כוח ורק אחרי שתלמדו, תתחילו לנסוע עם כל עוצמת המנוע, המנוע החזק רק יכניס אתכם למצבים מסוכנים. בעצם, אם נמשיך עם זה, נתקו גם את גל ההינע הקדמי, גם בלעדיו אפשר והוכיח את זה שלסר. ואולי גם לחזור לצמיגי כביש, הרמה של הדיון רק עולה, לא ככה?
חנן אתה נשמע לי קצת כועס, אני
חנן אתה נשמע לי קצת כועס, אני לא מבין מדוע בסך הכל המטרה היא שאנחנו הנהגים נלמד לנהוג ולא נלמד איך לשים נעילות ובזה אני מסכים עם רן בכל מאת האחוזים - קודם תלמד לנהוג בלי ואח''כ תשים נעילות. ואתה לא צריך לכעוס כי הרכבים מגיעים כסטנדרט בלי נעילות אז למה אנחנו מנסים לעבוד על עצמנו, בכדי להיות טובים צריך ללמוד לנהוג לבד בלי תוספות.
דני, בוא נשאיר את הדיון הזה למ
דני, בוא נשאיר את הדיון הזה למעלה... קודם כל בקשר לאפה שאתה עלית ומישהו שנעול מאחור לא עלה...גם סופה נעולה עם צמיגי כביש או חול גמורים לא עולה בכל מקום...חוץ מזה, אתה עושה השוואה ? קח אוטו נעול מול אותו אוטו לא נעול (הכוונה היא עם אותם מכלולים כגון מיתלים וכו'') ואז תבדוק. ואני אגלה לך סוד קטן, סע אתה על אוטו נעול ואני מבטיח שתרד מההגה - תרוץ ותתקין...ההבדל עצום עד כדי כך שאתה נהנה פחות כי זה פתאום לא קשה... בנוסף אני מסכים למה שרן רשם - קודם רצוי לנהוג מספיק על אוטו לא נעול. לסיכום - אי אפשר להשוות בין השניים.
אלמנט הנעילות כבר הפך לאובססיה
אלמנט הנעילות כבר הפך לאובססיה ולא טוב שכך הדבר. הג''יפ הידוע הפך למיתולוגי בזכות יכולת המעבר האגדתית שלו בלי שום נעילות!!!! נעילות זה שיפור שמוסיף ה מ ו ן לאוטו אבל לכל דבר יש זמן. קודם כל שאנשים ילמדו לנהוג, יחגרו חגורות בטיחות, ילמדו תוואי שטח וכיצד לעבור מכשול, ילמדו מה זאת הצלבה ולאן מחלצים כשנכנסים לשיפוע צד. אני חושב שמרבית הדברים האלו לא עוברים לנהג הממוצע בראש לפני שהוא מתקל מכשול, אז גם לתת לו מכשיר שיכול להביא אותו לזוויות גדולות יותר???? קודם כל רמת נהיגה ובשלות. בסוף, הנעילות. וד''''א, שלסר אכן הוכיח שאפשר לעשות הרבה עם הנעה אחת, אולי בכל זאת צריך להסתכל על העובדה הזאת לא בציניות אלא כהוכחה לאנטי צורך בנעילות לצרכים מסויימים.
דני, אני לא כועס, לי כבר יש נע
דני, אני לא כועס, לי כבר יש נעילות אז הנסיונות שלכם לעלות עליות רק יוצרים בורות במעלות ועושים לי את החיים למענינים יותר. אבל לטעמי כל הסיפור הוא מגוחך, כמו ללמוד לשחק טניס שולחן עם מטקת דיקט או ללמוד איגרוף עם יד קשורה מאחורי הגב, זה שתחטוף מכות רצח לא ילמד אותך יותר טוב איגרוף. נהג שמתחיל לנהוג עם רכב נטול נעילות מתחיל לנהוג רע. הוא לומד לעשות אלכסונים תוך כדי העלייה כדי להימלט מהבורות, הוא לומד להיכנס למדרגות בצורה ישרה עם מרווח גחון מוקטן על מנת לא להיכנס להצלבות ומז... את הגחון שלו, במקום לבוא באלכסון עם בסיס גלגלים וירטואלי קצר יותר. הוא לומד לבוא באגרסיביות לעליות ורק אחרי שהוא שם נעילות הוא צריך ללמוד לנסוע לאט, לאט בזחילה, בקיצור הוא לומד לנהוג גרוע. את הילד שלך אתה תלמד ללכת עם רגל אחת באוויר? גם את החבר שלך לא צריך ללמד לנהוג עם ג''יפ שפעם הוא שתיים על ארבע, פעם ארבע על ארבע ופעם אפס על ארבע.
לאפה=לאיפה
לאפה=לאיפה
לעניות דעתי אין שום תוספת נסיו
לעניות דעתי אין שום תוספת נסיון בנסיעה ללא נעילות כאשר עוברים לנסיעה עם נעילות אופי הנסיעה עם ובלי נעילות שונה לחלוטין. בנסיעה ללא נעילות אתה מסתמך אך ורק על מומנט. אין זמן תוך כדי נסיעה לתכנונים מדויקים. בנסיעה עם נעילות אתה מסתמך על תכנון נתיב מדויק שיאפשר לך מגע מירבי עם הקרקע ללא הגעה לזוויות צד מסוכנות. עם זאת אני מסבים שנהג ללא נסיון מסוכן לו יותר לנסוע עם נעילות פשוט בגלל שהוא יכול להגיע למצבים יותר מסוכנים (כי הנעילה מאפשרת לו להגיע להרבה יותר מקומות) ולכן נהג מתחיל שנוסע על נעילות מומלץ מאוד שיקח קודם קורס שיבהיר לו את סכנות השטח.
זאת הנק'' שאליה חתרתי . רן
זאת הנק'' שאליה חתרתי . רן ,אתה ואני באותו קו מחשבה. נהג שילמד את תוואי השטח ויבין מה זה הצלבה יצליח להתגבר על המכשול בהרבה יותר קלות.
לאחר שקראתי את השאלה, ואת כל ה
לאחר שקראתי את השאלה, ואת כל התגובות המרתקות, אני חייב לשאול: מה זה נעילות? סתם סתם , הייתי חייב להגיב (-: