חגי שלום גיא תיאר בכתבה באתר
חגי שלום גיא תיאר בכתבה באתר שלנו איך מפרקים ציריה בסמוראי. אחרי שפירקת את הציריה אחוז משני צידי המפרק הפגוע ונסה לסובב לכיוונים שונים, כל תזוזה כאן תעיד על מפרק שסיים את חייו. בהצלחה ואל תדאג, אנחנו לא מפילים אנשים מצוקים וגם לעולם לא נשלח אותך למוסך. חנן
לאחר שפירקת את הציריה מהסרן, ז
לאחר שפירקת את הציריה מהסרן, זה המקום שבדרך כלל שולחים את הציריה לבית מלאכה שבעלות של כמה מאות שקלים ישפץ לך אותה, או יתן לך במקומה אחת משופצת. אם אתה מעוניין להמשיך לבד, אז יש ספר של היינס על מערכות הינע, מתלים והיגוי שמתואר בו בצורה מפורטת שיפוץ ציריה. תוכל לקקבל בהשאלה את הספר, אם כי אני לא לגמרי בטוח שיהיה לך קל למצוא חלקי חילוף פרטניים לציריה. בהצלחה חנן.
תודה חנן כמובן לא התכוונתי לתק
תודה חנן כמובן לא התכוונתי לתקן לבד עד כדי כך. אם הצרייה תקינה מה עוד יכול להשמיע את הראש ? יש לי שאלה לחיפאים היכן בחיפה ניתן לשפץ צירייה ? אולי במשפץ ?
חגי, לפי התיאור שלך זה אכן נשמ
חגי, לפי התיאור שלך זה אכן נשמע כמו ציריה בעייתית אבל ליתר ביטחון, באיזו מהירות נסיעה מופיע הרעש ומה תדר הדפיקות המשוער במהירות זו?
הרעש מופיע בנסיעה איטית ביותר.
הרעש מופיע בנסיעה איטית ביותר. ואם אינני טועה הנקישות מתגברות ככול שהמהירות גדילה. מה לגבי זה שהצירייה ניכנסת ויוצאת האם זה טיבעי?
''''איטית ביותר'''' ו''''נקישו
''''איטית ביותר'''' ו''''נקישות מתגברות'''' אלו מושגים יחסיים ולא ניתן ללמוד מהם כלום. ''''דברי במספרים, גברת'''' מה זה ציריה נכנסת ויוצאת? איך אתה רואה אותה בכלל? אתה עם סמוראי, לא?
בנסיעה איטית = קמ''''ש אחד ..
בנסיעה איטית = קמ''''ש אחד .. שניים ..... תדירות דפיקות = בערך שניה לא מדדתי עם שעון ... אבל ככה זה ניראה, אמנם לא היה לי אף פעם סובארו אבל זה בהחלט נישמע כמו מפרק פעמון משהו ... ובקשר לניכנס יוצא .. הוא פתח את ההב כדח לראות את המחזיר שמן ואז הוא ראה את הקצה של הציריה. במשחק עם היד אפשר להוציא ולהכניס קצת את הציריה פנימה החוצה. הייתי מנחש לאחר שראיתי איך זה פועל ואיך זה נראה שאו שהמשחק זה בסטליטים או בפעמון ואת זה אי אפשר לדעת עד שלא יוציא את המציריה החוצה. ככה לפחות אני חושב.
גיא, תודה
גיא, תודה
לא נראה לי שתוכל להרגיש חופש ב
לא נראה לי שתוכל להרגיש חופש בסטליטים דרך הציריה. לפי התדר זה נשמע באמת מהציריה. הציריה, לאחר שפירקת את הטבור אכן, תהיה חופשיה במידה מסוימת לנוע פנימה והחוצה. כאשר הכול מורכב, מה שמונע ממנה לעשות את הטריק הזה זו טבעת קפיצית שמולבשת על הקצה שלה.