פורומים

- שטח 4x4

CJ מזגן לג''יפ פתוח

25 במרץ 2001 ב 13:50 3 תגובות 699 צפיות anigno
עדיין מחפש ג'יפ ראשון, הבחירה נפלה על סי גיי פתוח, ותודה לאנשי הפורום על היעוץ האם אפשר להרכיב מזגן ב סי גיי וכמה זה עולה האם מזגן בג'יפ פתוח אפקטיבי וכמה הגיר והאגזוז ב סי גיי מבשלים את הנוסעים רוני
הוספת תגובה
  • 1. אורח/ת 25 במרץ 2001 ב 20:32

אז ככה ידידי החלטה יפה ונבונה

אז ככה ידידי החלטה יפה ונבונה האגזוז אינו מבשל יותר מדי לפחות אצלי אין לי מושג אבל לפי מה שהבנתי מזגן עולה בין 4500 ל- 6000 ואני לא חושב שהוא אפקטיבי בג''יפ פתוח!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. rulu@cj6 25 במרץ 2001 ב 21:15

האגזוז והגיר לא מבשלים אותך -

האגזוז והגיר לא מבשלים אותך - רק ''''מעשנים'''' אותך. כשהברזנט סגור אדי האגזוז נשאבים פנימה, ומלמדים אותך (עם הזמן והנסיון כמובן) להבדיל בין אוקטן 96\95\91 בעיניים עצומות (ונזלת גם).

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 26 במרץ 2001 ב 07:32

רבותי אני לא יודע מאיפה אתם מב

רבותי אני לא יודע מאיפה אתם מבאים את כל הדעות המוטעות הללו. אין שום ריח ב CJ עם אגזוז סטנדרטי ותקין אלא מה הרבה מרכבים אגזוזים לא סטנדרטים שיוצאים מהצד ואז באמת יש ריח. אצלי בגיפ האגזוז מאחור ואין שום ריח. אשר לצליה של האגזוז והגיר הם אכן מחממים את הרכב ביום קיץ חם אבל זה בגלל שבארץ החלטו משום מה שמגני החום של האגזוז לא נדרשים !!! אני בגיפ פתוח מעולם לא נזקקתי למזגן פשוט פתחתי את הברזנט. אבל יש אנשים שחושבים שהוא נדרש. משהו שאל שאלת מזגן לפני כמה ימים ונאמר לו שהחלקים עולים 2000 שח ועבודה עוד אלף. אפילו הומלץ על מקום אבל אני לא זוכר את השם.

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול