פורומים

- שטח 4x4

מנוע מדומם - פיתרון?

25 במרץ 2001 ב 17:56 4 תגובות 430 צפיות Saar
קודם כל, תודה לכל העונים למודעה הקודמת. היום שמתי לב שהמנוע מדומם לפעמים כשאני מפעיל את הוינקר, ולפני שהוא כבה שומעים "טיק" ובקיצור, משהו פשוט קיצר וגרם להפסקה רגעית של מתח, אם מוסיפים קלאץ לחוץ המנוע מדומם, פירוק והרכבת הידית וחיזוק החיבורים כנראה פתרו את הבעיה (נסיעת מבחן של 40 דקות עברה בשלום)
הוספת תגובה
  • 1. אריק2 25 במרץ 2001 ב 17:40

אהלן סער, אולי (אבל רק אולי) ז

אהלן סער, אולי (אבל רק אולי) זה איזה שהוא ריליי ? הרי הווינקר פועל באון אוף כזה...ואולי תוך כדי זה הוא מקצר או נתקע...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. Saar 25 במרץ 2001 ב 17:51

חשבתי על זה, אבל זה לא קרה עם

חשבתי על זה, אבל זה לא קרה עם 4 אורות אזהרה מהבהבים שעובדים גם הם עם האוטומט וינקר בינתיים (לאחר הניקוי והחיזוק) המנוע לא כבה שוב,. נחכה ונראה...

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. מוני הגי''פאי 26 במרץ 2001 ב 07:06

סער אתה לא תאמין עד כמה מערכות

סער אתה לא תאמין עד כמה מערכות אלקטרוניות פגיעות לקצרים או נתקים. זכורים לי שני מקרים בהם הפרוזה פשלה לי וכמעת גרמה לי התקף לב פעם היתי באמצע טיול כיביתי את המנוע ולא יכולתי להתנע. והיתי נוסף על הכול לבד. אחרי בדיקה מקיפה התברר שהפלג מההצתה האלקטרונית לכוהל התרופף עכב התקנה לקויה של אמובליזר והתמלא מים. פעם אחרת לא יכולתי להניע כי לא היה לי סטרטר. הבעיה שוב היתה מגע מלא מים מקצר. סכומו של ענין עבור על כל המערכת החשמלית שלך וחפש מגעים רופפים או רגישים למים בעיקר של האמובליזר שם המתקנים בדרך כלל מפשלים. הכר מקרוב את מערכת החשמל שלך כי אם טטיל מספיק פעמים יום אחד היא תפשל.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. bennyt11 26 במרץ 2001 ב 07:34

סער כדאי באמת שתטפל במערכת החש

סער כדאי באמת שתטפל במערכת החשמל שלך כי הזנחה גורמת למנוע כבוי ותמיד תמיד באמצע ''''המדבר'''' אף פעם לא בעיר (חוק מרפי) הייתי ממליץ לך לפי התאור שנתת להתחיל באמת עם אזור הממסרים שם לב כדאי שתוציא ממסר ממסר כדי לא להתבלבל בין הממסרים ותטפל עם חומר שנקרא ספריי קונטקט לניקוי מגעים בדוק באותה הזדמנות את מצב המיגעות בתושבות של הממסרים בד''''כ שם יש מגעים רופפים. הכי חשוב מהבנתי בקשר לקלץ'' שהזכרת כדאי שתסתכל באזור הפדלים (ברייקס וקלאץ'') לפעמים חלק מהחוטים עוברים קרוב לפדלים ולפעמים נמתחים ונקרעים ע''''י הרגלים כדאי לאסוף ולאגוד את הכבלים רחוק מהפדלים

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול