פורומים

- שטח 4x4

איזה נעילות כדאי להתקין

27 במרץ 2001 ב 10:37 11 תגובות 1852 צפיות gal@prado
חבר קנה 4 RUNNER שיפר מיגן הגביהה עכשיו נשאר לנעול מה ההמלצות לגבי נעילות למי שעושה טיולי שטח קשים עם 4 RUNNER
הוספת תגובה
  • 1. השמשוני 27 במרץ 2001 ב 09:59

מנעול הגה!!!!!!!!!

מנעול הגה!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. חגי 27 במרץ 2001 ב 10:11

אם כבר מנעול אז 333 :)

אם כבר מנעול אז 333 :)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 27 במרץ 2001 ב 12:18

לוקרייט אחורי זה בעייתי בגלל ה

לוקרייט אחורי זה בעייתי בגלל הלימיטד סליפ שמותקן בדיפ'' האחורי בפור-ראנר, אז כנראה הכי זול ופשוט יהיה דטרויט אחורי ולוקרייט קדמי. כדי להימנע ממשיכה הצידה של הרכב כנראה שיהיה כדאי לך לבטל את מערכת הADD מקדימה, רוני מגולדטק עשה את זה ובטח יוכל להסביר לך איך עושים את זה. ואם יבוא לך להשקיע עוד מעט כסף ולהימנע בכלל מעבודה מיותרת של כל מערכת ההינע הקדמית בכביש אז באותה הזדמנות תתקין גם נועלי טבורים ידניים. הצעד האחרון הוא לא חובה, אבל כמו בCJים הוא אמור לחסוך בדלק, בבלאי של ההינע הקדמי ולשפר את קוטר הסיבוב על הכביש. ואם אתה שואל למה לא ARB אז התשובה, למיטב הבנתי היא שאין, אחרת רוני היה הראשון שמרכיב את זה. בהצלחה חנן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. השועל 27 במרץ 2001 ב 12:19

די ,זה לא יפה. אבל הכי טוב אי

די ,זה לא יפה. אבל הכי טוב איתוראן.. :-)

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. השועל 27 במרץ 2001 ב 12:20

די ,זה לא יפה. אבל הכי טוב אי

די ,זה לא יפה. אבל הכי טוב איתוראן..

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. עמוס.ג 27 במרץ 2001 ב 19:05

רבותי נשארו רב בריח וירדני אז

רבותי נשארו רב בריח וירדני אז לכל המעונינם נא למהר לפני שגם מנעולי הבריחים הללו יתפסו ע''''י כחמולוגים שונים. וכעת לעיניננו במסגרת שיפוריו של חברך אני מבין כי הוא הגביה את הרכב וממילא החליף לצמיגים גדולים יותר,ובכן בפורראנר צמיגים גדולים מורידים מהספק המנוע בצורה דרסטית דבר ראשון יש לפצות על גודל הצמיג בשנוי יחס העברה הטיוטה מגיעה עם יחם של 4.56 צריך לפחות 5.27 ואני מתכון לקרונה והפינין,וזה יותר חשוב ופרקטי בשטח מנעילת דיפרנציאל ,כמובן קדימה ואחורה. בקשר למחיר זוג קדימה וזוג אחורה צרכים לעלות באר''''הב בערך 500$ אבל הרכבה בארץ לפחות פי שתים. בקשר לנעילת דיפרנציאל אני באמת לא מגיע עדין לרמה של חנן מגיפולוג אך אני הרכבתי ARB רק מאחור. ומקדימה טרוטראק לימיטיד סליפ הרכב עד היום מתנהג בסדר גמור וחנן תקן אותי אם משהו לא טוב. למה רוני לא הרכיב arb בטח הוא אבו קמונה או שבגולדטק לא השיגו לו א.ר.ב לפור ראנר ססססתתתתאאאאםםם בצחוק בקשר לקדימה חנן צודק נועלי טבורים הכרחי ןלו רק החסכון בדלק . ותודה שצלצלתם בזק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. פרסום 27 במרץ 2001 ב 19:59

עמוס, אני שמח שטעיתי בקשר לאי.

עמוס, אני שמח שטעיתי בקשר לאי. אר. בי. האחורי. אבל עכשיו עולה קושיה גדולה בקשר לרוני... רוני? תירוצים?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. עמוס.ג 27 במרץ 2001 ב 21:26

פוראנר משופר הגבהה פרוקום צמיג

פוראנר משופר הגבהה פרוקום צמיגים 31x10.5 יחסי העברה נמוכים מחשב משופר (לא הכרחי אפילו מיותר) גגון אורגינל סססתתםם

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. gal@prado 27 במרץ 2001 ב 23:29

ראשית עד כאן תודה האם משהוא י

ראשית עד כאן תודה האם משהוא יודע מחירים והאם כדאי בכלל להביא מארה''''ב ? אם כן אם יש לינק מאיפה להזמין ואולי דגם מדויק

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. 4x4hotmail 28 במרץ 2001 ב 11:50

רוני בטח יענה בעצמו אבל הוא פע

רוני בטח יענה בעצמו אבל הוא פעם אמר לי שהוא התקין את הדטרויט הרבה לפני שהוא התחיל לעבוד בARB ובגלל זה בהזדמנות הראשונה שתהיה לו ביצה ספייר הוא יחליף. מקדימה אין ARB לפוראנר בגלל זה הוא שם EZ לוקר ואת ה ADD הוא ביטל כאשר הוא הרכיב את ה נועל הקדמי על ידי פירוק צינור הואקום מצד אחד וביטול החופש של הקופלונג בתוך הציריה. הוא חיבר שם חבק נירוסטה כמו של צינור וסגר את הקופלונג בדיוק כשהוא מחבר את שני החלקים של הציריה במקום הנכון. ככה הוא לא זז יותר ונשאר נעול. אחרי זה הוא חיבר לוקים ידניים של וורן מקדימה. אחרת, הוא אמר לי שהיתה לו משיכה לצד שמחובר כל הזמן , אני חושב צד נוסע, כי הנועל עבד רק בצד אחד. אבל הוא בטח יענה בעצמו. ואם לא שילך לשתות מים בעזה!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. toy4x4 28 במרץ 2001 ב 16:17

תודה לתרנגול. אכן יש דגם של A

תודה לתרנגול. אכן יש דגם של ARB לראנר ואין שום בעיה להתקין אותו. לי מאחור יש דטרויט לוקר מסיבות הסטוריות הרבה לפני שהתחלתי לייבא ARB אבל זאת כמובן רק שאלה של זמן עד שאתקין מאחור נועל נשלט. לאט אבל בטוח ברור לי שלמרות חוזקו האגדי של הדטרויט ממש לא נעים לנסוע איתו בכביש ויהיה לזה מחיר וודאי בצלבים, במחזיר שמן בין הגיר למנוע (בגלל המכות שהוא חוטף בכל פעם שמעבירים מעמידה לנסיעה או בכל מצב של הפיכת המומנט - למשל בעצירה פתאומית...ועוד.) בקיצור - זה יבוא. ברור. מלפנים בראנרים אין אפליקציה של ARB ולכן התקנתי דטרויט EZ לוקר. במקביל על מנת לפתור את בעיית המשיכה התקנתי לוקרים ידניים מסוג וורן פרמיום. יותר מאוחר אחרי שהתברר לי שזה לא פותר את הבעיה כאשר נוסעים 2 על 4 עם לוקים נעולים - כי מערכת ה ADD משחררת רק צד אחד ..... או אז פירקתי הכל מחדש וניתקתי את מערכת ה ADD לחלוטין. פחות או יותר כמו שמתואר על ידי התרנגול. זה לא ביג דיל לבצע את זה רק צריך להיות מדוייקים במיקום הקופלונג - ובעברית המחבר. מי שרוצה לדעת בדיוק - שיתקשר אלי ואסביר במדוייק. זה לא חיוני לחברי הפורום שאין להם ראנר.....אני מקווה שהרעיון ברור. אגב, מעניין איזו הרמה ביצעת לראנר שלך? כמו של עמוס?

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול