מידע נכון ללפני כחודש: מחמל,
מידע נכון ללפני כחודש: מחמל, סופה כפולת נעילות עלתה בלי להרגיש, סופות נעולות מאחורה לא עלו, גם אחרי מאמצים גדולים. זיק, סופה כפולת נעילות וסופות נעולות מאחורה עלו, מי עם יותר מאמץ, מי עם פחות, סופות נטולות נעילות לא עלו.
בכוונתנו לעלות את מחמל ולרדת א
בכוונתנו לעלות את מחמל ולרדת את הזיק ואמורים להגיע 2 טרנו 2 סיקס בלי נעילות ודיסקברי אחד שאלה קטנה: שפלות יעזרו להיתגבר על המכשול?
בכוונתנו לעלות את מחמל ולרדת א
בכוונתנו לעלות את מחמל ולרדת את הזיק ואמורים להגיע 2 טרנו 2 סיקס בלי נעילות ודיסקברי אחד שאלה קטנה: שפלות יעזרו להיתגבר על המכשול?
אבישי, להערכתי, אם אתם נטולי נ
אבישי, להערכתי, אם אתם נטולי נעילות ואתם לא קוסמים (כמו ארז) אתם אפילו לא תצליחו להגיע במחמל אל הנקודה שבה שפאלה תעזור לכם.
והכוונה שלי היא, שהמדרגה היא א
והכוונה שלי היא, שהמדרגה היא אמנם בעייתית בפני עצמה, אבל כל הדרך אליה קשה מאוד ואפילו עם סופות נעולות מאחור היה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להגיע אל המדרגה.
שלום אבישי חנן צודק רכב ללא
שלום אבישי חנן צודק רכב ללא נעילות לא מגיע למדרגה במחמל, קשה מאוד... ללא נעילה קידמית טובה גם לא ניתן לעבור את המדרגה. בהצלחה.
וסתם שאלה מטומטמת .. אחרי מקרה
וסתם שאלה מטומטמת .. אחרי מקרה עמוס ז''''ל בשבוע שעבר האם יש הצדקה לנסיונות עקרים לטפס במעלה הנ''''ל ? רק בשביל להגיד הייתי במחמל ?? אבל זאת רק דעתי !
כשהייתי שם לפני כחודשיים שלוש,
כשהייתי שם לפני כחודשיים שלוש, דווקא ראיתי קאיה ספורטאז'' מגיעה למדרגה. היא אמנם לא עלתה, אלא ניסתה לעקוף מימין. סמוראי נעול כפול עם צמיגים גדולים עלה בקלות בלי תנופה. סיג''יי 5 סטנדרטי, לאחר מאמצים מטורפים, עלה את המדרגה. רק שאז פתאום החליק לו משהו והוא גלש בפראות לתחתיתה, וויתר.
רק תנהגו בזהירות!!!!!!!!!!!!!!
רק תנהגו בזהירות!!!!!!!!!!!!!!