אמיר שלום . אני וגיא מעונינים
אמיר שלום . אני וגיא מעונינים, ואף התחלנו לברר ( בעיקר לאן לעגן ואיך) . גיא עשה חישוב שהקשת לא תעלה יותר מ 300 שח . שזה כולל עבודה וחומר .(אם אני טועה אז גיא תקן אותי) מברור אצל משפר (בלי שמות) קבלנו הצעת מחיר של 1500 לפני מעמ !!!. אז נכון שאולי הקשת שהמשפר יבנה תעמוד בכל מיני תקנים בין לאומיים מחמירים (אני לא בטוח). אבל החומרים יהיו אותם חומרים והריתוח אותו ריתוח וגם העוביים אותם עובים רק המחיר יהיה פחות משליש. צריך גם לקחת בחשבון שאנחנו לא משתתפים ברוביקון!!! ומה שבטוח היא תהיה יותר חזקה ובטוחה מהקשת המקורית של הסמוראי. אני אשמח לקבל הצעות מחיר נוספות להצעה הקיימת . חגי.
כן חגי צודק אני עכשיו מתעניין
כן חגי צודק אני עכשיו מתעניין בלאן לחבר את הקשת. זאבון אתה יכול בבקשה להגיד לי מה האתר שממנו לקחת את התמונות האלו ?
אני גם רוצה לשים קשת התהפכות ב
אני גם רוצה לשים קשת התהפכות ברכב שיבוא (יום שישי זה בעזרת השם ) ראיתי בשני סמוראים קשת התהפכות והיא חוברה אל שני ''''בליטות'''' המתכת שמעל הגלגלים האחוריים שבניהם נימצא הספסל האחורי עלות של עד 400 שח!!! אם אתם הולכים לבצע קנייה מרוכזת תעדכנו אותי שאים הרכב (בעזרת השם) כבר יהיה אצלי אני אשמח לעשות אתכם את ההזמנה!! עפרי-052 451112 תודה!!!