פורומים

- שטח 4x4

הכתבה בידיעות ותמונה

28 במרץ 2001 ב 15:22 13 תגובות 529 צפיות אורח/ת
של הרכב של עמוס ז"ל

הוספת תגובה
  • 1. מוני הגי''פאי 28 במרץ 2001 ב 14:36

אם זו תמונה אותנטית אז די ברור

אם זו תמונה אותנטית אז די ברור שלא היה לו כל כלוב התהפכות או אפילו קשת התהפכות. משהו יודע מה באמת קרה שם ? בכתבה די בולט שלכתב לא היה מושג מה קרה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. אורח/ת 28 במרץ 2001 ב 14:49

מוני אולי זה לא יצא טוב בסריקה

מוני אולי זה לא יצא טוב בסריקה אבל קשת כן יש שם והיא גם לא קרסה (!) בגילגול. מה שכן כלוב לא היה. מהתבוננות בכמה תמונות של ג''יפים הפוכים וגם כמה סמוראים אפשר לומר שקשת טובה מספיקה כי האוטו יש נטיה לשבת על הקשת ועל המכזה מנוע במקרה שהוא על הגג. כמובן כל זה טוב כשאתה עצמך לא עף החוצה ! ואז האוטו מתגלגל עליך. ולכן צריך לחגור חגורת בטיחות !!!!!!!!!!!!!!!!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אריק2 28 במרץ 2001 ב 14:49

קשת כן היתה לו (כמו של כל סופה

קשת כן היתה לו (כמו של כל סופה פתוחה) לקשת לא קרה כלום אבל מכיוון שבין הקשת לנקודה הבאה (או הקדימה של האוטו או האחורה שלו...לא היה כלום חזק (שמשה שקרסה), זה נראה ככה.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. מוני הגי''פאי 28 במרץ 2001 ב 15:25

גיא מהתמונה שסרקת אכן לא רואים

גיא מהתמונה שסרקת אכן לא רואים את הקשת. בכל מקרה כמו שאריק כתב אי אפשר לסמוך על השמשה הקדמית. ולכם בכלוב מוספים גם קשת קדמית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. זאבון 28 במרץ 2001 ב 15:30

הינה הכתובת לאתר שביקשתה

הינה הכתובת לאתר שביקשתה

רוקזוקי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. אמיר הסמוראי 28 במרץ 2001 ב 16:20

כן קשת - לא קשת דבר אחד בטוח

כן קשת - לא קשת דבר אחד בטוח מר דואק הזה הוא חתיכת אידיוט שלא הייתי נותן לו לכתוב אפילו טור חד פעמי ב''''אצבוני'''' לפרסם כאלו ''''אי דיוקים'''' בלשום המעטה, ולטבל בכאלו אינטרפטציות שהן ללא ספק פרי שיגיונותיו הפרועים, בעוד לא יבש הדם...צריך להיות אידיוט אמיתי. אני מאחל לו שייסע על קורקינט כל ימי חייו, בפיקוח משטרת התנועה, כמובן.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. אורח/ת 28 במרץ 2001 ב 16:58

אני מצטרף לדעה זו! מר דואק הי

אני מצטרף לדעה זו! מר דואק היקר -כנראה שראיתה הרבה סרטי אקשן לאחרונה או שמא חשבת כי הגיפ הוא בטעות אופנוע הרי גם אופנוענים הם למעשה פושעים נמלטים ,לא?! בקיצר, שלא ידבר\יכתוב על משהו שהוא לא יודע!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 8. אורח/ת 28 במרץ 2001 ב 17:49

אין לי מושג מי זה הדואק הזה אב

אין לי מושג מי זה הדואק הזה אבל אין ספק שהחוצפה שלו היא די תהומית.

הוספת תגובה צטט והגב
  • 9. חגי 28 במרץ 2001 ב 17:51

חברים יקרים. אריק אמר לי שהוא

חברים יקרים. אריק אמר לי שהוא מתכוון לספר את כל הספור מהתחלה עד הסוף באתר שלו וזאת כמובן בהסכמת המשפחה. אז סבלנות ולא נקפוץ למסקנות. חגי

הוספת תגובה צטט והגב
  • 10. אורח/ת 28 במרץ 2001 ב 18:00

תודה זאבון

תודה זאבון

הוספת תגובה צטט והגב
  • 11. גוני 28 במרץ 2001 ב 23:42

לידיעת כולם, הגיפ הזה היה שלי

לידיעת כולם, הגיפ הזה היה שלי ונמכר לעמוס לפני מספר חודשים, הגיפ היה סגור עפ פיבר וגם קשת התהפכות וכמובן חגורות בטיחות. לצערי כנראה שהקבינה הורדה ולכן הנהג עף החוצה, וכנראה שלא היה חגור. מאסון כזה צריך ללמוד שגם כאשר לוקחים סיכונים אסור לוותר על הבטיחות וחובה להוריד את הנוסעים לפני כול נסיון עבירות עם אלמנט של סיכון. הגיפ היה משופר עם כול הנעילות הגבהות בולמים חיה אמיתית וחבל שכך נגמר באסון כזה מיותר.חברים לקח הכי חשוב לא לוותר על בטיחות לפני כול נסיון עבירות ובכלל החיים יקרים מכול,,,,,,

הוספת תגובה צטט והגב
  • 12. גוני 28 במרץ 2001 ב 23:42

לידיעת כולם, הגיפ הזה היה שלי ונמכר לעמוס לפני מספר חודשים, הגיפ היה סגור עפ פיבר וגם קשת התהפכות וכמובן חגורות בטיחות. לצערי כנראה שהקבינה הורדה ולכן הנהג עף החוצה, וכנראה שלא היה חגור. מאסון כזה צריך ללמוד שגם כאשר לוקחים סיכונים אסור לוותר על הבטיחות וחובה להוריד את הנוסעים לפני כול נסיון עבירות עם אלמנט של סיכון. הגיפ היה משופר עם כול הנעילות הגבהות בולמים חיה אמיתית וחבל שכך נגמר באסון כזה מיותר.חברים לקח הכי חשוב לא לוותר על בטיחות לפני כול נסיון עבירות ובכלל החיים יקרים מכול,,,,,,

הוספת תגובה צטט והגב
  • 13. גוני 28 במרץ 2001 ב 23:43

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול