בקשר לגאנטים- החלטתי לשים 235/
בקשר לגאנטים- החלטתי לשים 235/75 והם יושבים להפליא על המקוריים של הויטארה אז תודה אבל חבל על הכסף בקשר לנעילות אני הולך על זוג אי אר בי גם קדימה וגם אחורה זה עסק לא זול אבל מכיוון שאיני הנוהג היחידי על הרכב לא אשאיר אף אחד לחסדו של רכב שמתנהג בסיבובים אחרת ממה שהוא אמור וחושבני שהוויכוח הזה מיצה את עצמו אם זהו ריכבך האישי ואתה לא עושה איתו הרבה למעט שטחואתה גר קרוב לחול בוץ סלעים ואינך חוצה חצי מדינה בדרך לשטח אז אולי הייתי במקומך הולך על נעילות אוטומטיות שיעלו לך משהו כמו 550-600 וזה מתוצרת לוקרייט דולאר לשניהם איני מכיר את הרכב שלך אבל אני מקווה שאתה עם לוקרים ידניים אחרת ממש לא הייתי הולך על אוטומטית מקדימה ותשאל את החברה שיש להם למה-- ססתאאם בקצור אני הולך על היקר והנשלט וזה יקרה אחרי הפסח אני חושב
וילד למה אישתך במרכאות??? זו
וילד למה אישתך במרכאות??? זו הויטארה של שרה אני נשבע לכם לא איכפת לה שהיא גבוהה בכמה סנטים שהגלגלים קצת גדולים ובשרניים משום מה שיש לה מתחת לאוטו שמלה מגינה מראש עד תחת שמקדימה ומאחורה יש לה מין בליטות מוזרות לחבור של כל מיני דברים ויהיהו גם איזה שני כפתורים נוספים בלוח המכוונים גם ככה היא לא משתמשת בכל השאר ששם אחלה אישה-ממש לא מפריעה לה חה החה החה
זהר, מה אני כבר יכול להגיד על
זהר, מה אני כבר יכול להגיד על ARB שלא נאמר? למשל שמחליפים את כל הקייס הפנימי ולא רק חלקים פנימיים? וזה ה ר ב ה יותר חזק מהקייס המקורי? שזה נשלט? שאתה מקבל גם קומפרסור איכותי מאד לניפוח גלגלים בהזדמנות חכגיגית זאת? וכן, בהחלט זה יותר יקר. החיים קשים ממילא.
שלום טל לאחר בירורים ובדיקות
שלום טל לאחר בירורים ובדיקות נמצא כי הנעילה הטובה ביותר היא כמובן ה- איי.אר.בי ברשותי ויטארה וגם אני מעוניין להרכיב בה נעילות בשני הסרנים קיימות מספר אפשרויות רכישה. אשמח אם תוכל לעדכן אותי כיצד בכוונתך לרכוש אותם