פורומים

- שטח 4x4

איזה עוגן עדיף?

29 במרץ 2001 ב 10:35 7 תגובות 669 צפיות גדי מאיר
לאחר התנסות שלילית בשטח, בה קיללתי את עצמי שלא הבאתי בזנטים או עוגן כלשהו לכננת, התחלתי לחפש עוגן לכננת. האם לדעתכם כדאי לקנות שלושה בזנטים ופטיש חמש, או ללכת על האופציה של DUCKBILL, היקרה יותר. אולי הצעות לשיטה אחרת?
הוספת תגובה
  • 1. toy4x4 29 במרץ 2001 ב 08:37

בסופו של דבר אתה לא צריך את זה

בסופו של דבר אתה לא צריך את זה הרבה פעמים לכן תעשה את זה טוב! אין כמו דאקביל. אגב, אתה לא חייב לקנות את הנעץ המקורי (המחדיר) אלא אתה יכול לחפש אצל המתקינים השונים מוט פיתול משומש, להשחיז לו מעט את אחד הצדדים ולדפוק עליו בתור מחדיר דאקבילים. בוורדית יש למעלה מימין דאקביל שארית צבאית שמחזיק מעמד כמה כמה שנים!

הוספת תגובה צטט והגב
  • 2. גדי מאיר 29 במרץ 2001 ב 08:55

דווקא חיפשי בורדית איזה פיסת מ

דווקא חיפשי בורדית איזה פיסת משהו להעגן אליו, ולא מצאתי. אתמול בגתוס ראיתי DUCKBILL ב-100 שקל לעוגן ו-300 למוט ההחדרה. הבנתי גם שבדרך כלל צריך להשתמש בכמה עוגנים בחילוץ, כי אחד לא מחזיק. ניתן להחדיר אותם בקרקע סלעית קשה?

הוספת תגובה צטט והגב
  • 3. אורח/ת 29 במרץ 2001 ב 09:38

דרור -תיארתי לעצמי כי מדובר בו

דרור -תיארתי לעצמי כי מדובר בורדית.. רוני צודק, אין הרבה פעמים שנתקלים בבעיה כזאת ואם יוצאים מנקודת הנחה כי בעוגן תצטרך להשתמש רק כאשר אתה מטייל לבד אז גם ככה , העוגן מקבל חשיבות שולית אבל... אם אתה רוצה להרגיש בטוח לכל מקרה ש...אז תקנה. נ.ב1 :לא נתת לי את מספר הטלפון של מי שמכר לך C.B נ.ב2 : חבל שאתם לא יכולים להצטרף בשבת (טיול לא ארוך) אבל אם יש שינוי -תרגיש חופשי לצלצל. זיו

הוספת תגובה צטט והגב
  • 4. פיני 29 במרץ 2001 ב 09:44

דרור שלום הכי פשוט זול וטוב

דרור שלום הכי פשוט זול וטוב מספיק זה:2 בזנטים 70/70 או 80/80 באורך 75-80 סמ'' עלות הבזנטים 25-30שח''3 פטיש 5 קג עלות 65-75 שח קצת עבודה ויש לך אמצעי לחילוץ עצמי אני כרגע מכין את הבזננטים תוכל לראות אותם בקרוב פיני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 5. פיני 29 במרץ 2001 ב 09:45

דרור שלום הכי פשוט זול וטוב

דרור שלום הכי פשוט זול וטוב מספיק זה:2 בזנטים 70/70 או 80/80 באורך 75-80 סמ'' עלות הבזנטים 25-30שח''3 פטיש 5 קג עלות 65-75 שח קצת עבודה ויש לך אמצעי לחילוץ עצמי אני כרגע מכין את הבזנטים תוכל לראות אותם בקרוב פיני

הוספת תגובה צטט והגב
  • 6. toy4x4 29 במרץ 2001 ב 13:44

דרור בוורדית מצד ימין למעלה -

דרור בוורדית מצד ימין למעלה - ממש לפני תחילת העיקול ימינה יש דאקביל. השתמשנו בו והוא עמד יפה במשיכת לנד קרוזר 73. הנה צילום:

הוספת תגובה צטט והגב
  • 7. גדי מאיר 29 במרץ 2001 ב 16:40

כמו שנאמר, איפה הייתם לפני שבו

כמו שנאמר, איפה הייתם לפני שבועיים? עכשיו אתם אומרים לי...

הוספת תגובה צטט והגב
ביטול